nuž tak asi nebudeš jediný, keď sú okrem teba výnimočné ešte dve percentá ľudí...
poradím ti, ser na prehnaný egoizmus a bež si radšej zopakovať slovenský pravopis a matiku
@foxylady slovenčinu práve opakujem aj matematiku ale nie kvôli tebe , číslo 2% je len obrazne povedané , nechápem ľudí ako teba ktorí sa nezmyselne navážajú do ľudí bez toho aby sa nad otázkou pozastavili aspoň 10 sekúnd .
sprav si čaj, zapál si sviečku, zastri žalúzie, kup si mačku ale o potkana niečo čo hreje, ľahni si do postele, postav sa napi sa čaju a zapni si hubu, opätovne si ľahni a uvedom si, že si ako Jozef Mak amen......(Lipový čaj opýtaj sa ma prečo ako Jožko?)
no beriem zivot dost inak ako vacsina ludi ci sa to aspon trochu zhoduje s tvojim branim sveta neviem kazdopadne na svete neexistuju dvaja ludia co by sa vo vsetkom zhodli len mozu mat par spolocnych nazorov
Keby sme boli hoc rovnakí, začali by sme byť iní. Nemáš to teda jednoduché presadiť si svoj názor. Si extrémista, niekto ťa uznáva, ale chce tvoj úspech získať pre seba. Nemáš ľahké byť sám sebou, lebo ťa skritizujú, že kradneš nápady druhým, pričom inšpirácia nie je krádež.
no dobre sak jasne ze si ale kebyze ta stretnem tak asi nepovies "ahoj valach" a podobne aj ked je pravda ze aj ja sa vyjadrujem trochu inak v realite ako pri pisani na nete ale chapes
Milujeem different people aj ked asi v mojom okoli ich je malicko ale predsa su a som za nich vdacna , milujem tu rozmanitost ludi ,,,ale ked su sami sebou a su v niecom zaujimavi inspirativni vynimocni,,bodaj by sa zobudil aj ten sivy priemer 80% a neboli ako ovce a zobudili ich potencial sebe ,,,bolo by tu krajsie aj menej posudzovania,intrig, a zavistlivosti
toto je presne tá vlastné ego honiaca téma, kde sa každý masturbuje nad tým ako nie je výnimočný a pri tom mu ejakulát steká po stenách zo seba samého..... počkať.....vlastne o tom je celý birdz
@bannednick bez tejto ejakulátnej informácie som nemohol žiť , neni som tu prwto aby som ťa súdil , ani sa nechcem hádať ale skús niečo so sebou robiť .
kazdy je vynimocny, ked si das tu namahu zistit aki su. ked si niekoho zaradis, ze je obycajny, tak pre teba tak ostane,ale potom sa s nim zarozpravas a zistis ze ma doma zbierku kaktusov, ktore oblieka do barbie oblecenia a ma meno aj s rodokmenom. kazdy jeden clovek je divny, nikto nie je obycajny, to si len my z dialky myslime, ze sme vynimocni lebo sme to my, co obliekaju kaktusy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
ale neboj,tvoja nová šiltačka je tutovica imidžofka
Ach, to ego...
poradím ti, ser na prehnaný egoizmus a bež si radšej zopakovať slovenský pravopis a matiku
Síce netuším, či si to myslel ironicky, či sarkasticky, či s plnou vážnosťou, ale ďakujem!!
pekný deň