Uz ma premaha zufalstvo. Moja strata vlasov je za poslednych par mesiacov enormna. Zakazdym,ked si po nich jemne prejdem rukou,ostane mi v dlani doslova pramen vlasov. Uzivam zelezo, rozne vitaminy, zihlavove vyvary...ale zatial sa vypadavanie vobec nezre
vieš čo? asi to bude znieť divne, ale ja mám taký pocit, že mi vlasy prestali padať, ako som si ich začala farbiť.. samozrejme, že používam aj dáky "prírodný" šampón proti vypadávaniu, ale inak nič iné..
minule som si dala od farbenia trocha pauzu, začali mi zas padať vlasy a keď som si ich zafarbila, tak zas prestali padať
co vsetko s nimi robis? nechcem ta strasit, ale moze to byt hormonalny problem alebo iny zdravotny, cize to mozno treba riesit "zvnutra". mozes skusit pouzivat pripravky z lopuchov, to zvykne pomoct, ale ked nie, tak rychlo za lekarom.
presne tento problem som mala aj ja, doktorka mi pichla b12-ku a bolo mi lespie, dobry je aj ten panthenol a b2 vitamin,sampony mi nezaberali, akurat tak lopuchovy odvar
najpravdepodobnejsi dovod je stres no je mozne, ze je to u teba uplne normalne, u kazdeho cloveka je to individualne. beznemu cloveku vraj denne vypadne cca 100 vlasov. ja napr ked si tri dni neumyjem hlavu a prejdem si rukou cez vlasy, tiez mi nejake ostanu v ruke. hlavne sa kvoli tomu nestresuj
aj ja som toto mala ... aa zistili mi ze mam nieco zo stitnou zlazou .,.. a zacala som brat tabletky a po case to prestalo .. ale tak samozrejme , u kazdeho je pricina ina ...
ako aj mne vypadali a bola som aj u kožnej stym zobrali mi krv dal mi daku vodičku no a ze si to mam potierat kazdy den no ako kazdy den som si to odmietala potierat lebo sotho mastneli vlasy no a potm mi prestali vypadavat a zas mi zacali tiez ale uz to dako neriesim
u mna to bude pravdepodobne z choroby. v marci som dostavala infuzie a vraj som aj chudokrvna. ale myslela som,ze po par mesiacoch sa to zacne trochu lepsit,ale mam skor pocit akoby to bolo stale horsie. este mi budu zistovat,ci nemam celiakiu a potom by nebolo cuda,ze sa mi to zelezo nevstrebava,ale podla mna nic ako celiakiu nemam a cakat len tak,ci mi uz konecne nieco zaberie je hrozne:/ a neda sa kvoli tomu nestresovat,lebo po case to stale na mna aj tak pride, ze mi vypadne asi 10x viac vlasov ako je normalne minimalne. je to strasne individualne..to je na tom najhorsie:/
Pocas ?vianocnych prazdnin mi tiez dost vypadavali vlasy, akoze som sa zobudila a cele tricko od vlasov ked som si ho dala dole, kapucne, proste vsade moje vlasy a zacala som na to brat take zelen tabletky, revalid sa to voola tusim, jedla som dve tabletky dva krat denne, a za tyzden sa to o dost zlepsilo, tak som brala uz len po jednej a to tiez tak striedmo ked som nezabudla a uz je to v pohode..potom si to kupila aj babka a ocino a tiez im to pomohlo. Tak vela stastia, viem aky je to pociit
Na to pomáha liek "SAW PALMETO" dostať ho môžeš na internete
www.moje vlasy.sk dodáva ho Ing.Mudrák z konzorcia z Bratislavy
nie je lacný stojí 37 Euro jedna dávka 180 kapslul a užívať to budeš
rano a večer po jednej kapslule.To ti vydrží akurát tri mesiace.To je liek amerických indiánov ale vyrába sa v USA.V amerike sa robil aj výskumný projekt na vyše 4900 pacientoch vo vyše 200 nemocniciach
kde Americkí lekári mali potvrdiť liečivé účinky alebo zamietnuť že nemá liečivé účinky a vo vyše 85 percentách potvrdili jeho učinnosť!
Nemá podružné nepriazdnivé účinky ale poraď sa aj so svojim lekárom keď ho začneš a či ho môžeš užívať či neužívaš čo ti on dal nejaké lieky s kontraproduktývnymi účinkami.
Dodržuj pitný režim aj cez noc si priprav flašu vody so šťavou a keď ťa bude sušiť v ustach tak si zapi.Ja som bol po ťažkej operácii a dostával som tiež infuzie a mne veľmi pomohol.Stravuj sa s ľahkou stravou vajičkové kuracie polievky ľahké mäsá nie korenené,viac zeleninové jedla nestresuj sa dodržuj správnu hygienu celého tela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
minule som si dala od farbenia trocha pauzu, začali mi zas padať vlasy a keď som si ich zafarbila, tak zas prestali padať
Jediným časom som mala nato aj lieky,ale nepomôhlo
www.moje vlasy.sk dodáva ho Ing.Mudrák z konzorcia z Bratislavy
nie je lacný stojí 37 Euro jedna dávka 180 kapslul a užívať to budeš
rano a večer po jednej kapslule.To ti vydrží akurát tri mesiace.To je liek amerických indiánov ale vyrába sa v USA.V amerike sa robil aj výskumný projekt na vyše 4900 pacientoch vo vyše 200 nemocniciach
kde Americkí lekári mali potvrdiť liečivé účinky alebo zamietnuť že nemá liečivé účinky a vo vyše 85 percentách potvrdili jeho učinnosť!
Nemá podružné nepriazdnivé účinky ale poraď sa aj so svojim lekárom keď ho začneš a či ho môžeš užívať či neužívaš čo ti on dal nejaké lieky s kontraproduktývnymi účinkami.
Dodržuj pitný režim aj cez noc si priprav flašu vody so šťavou a keď ťa bude sušiť v ustach tak si zapi.Ja som bol po ťažkej operácii a dostával som tiež infuzie a mne veľmi pomohol.Stravuj sa s ľahkou stravou vajičkové kuracie polievky ľahké mäsá nie korenené,viac zeleninové jedla nestresuj sa dodržuj správnu hygienu celého tela
Bodaj by aj tebe pomohol !