tentokrát potrebujem radu, ktorá by mi pomohla. už mesiac sledujem, že mi veľmi vypadávajú vlasy, nemôžem sa ani česať lebo z kefy vyťahujem dva až tri hrste vlasov...skrátka keď to takto pôjde ďalej svojim krásnym vlasom o polrok
mala som tento problém pred 6 rokmi, po asi 3 mesiacoch to prešlo viacmenej samé. odporúčam skúsiť vymeniť šampón (ja môžem používať odvtedy len určité a striedam), tiež zohnať dobrý balzam a kondicionér na vlasy, aby sa ľahšie rozčesávali, ak farbíš vlasy tak prestať farbiť, jesť viac ovocia, zeleniny, vitamínov na podporu rastu vlasov.
balzam používam gliss kur, som s ním veľmi spokojná. skús pozrieť aj nejaké výživové doplnky na vlasy a nechty, možno máš teda primálo minerálov. ale, môže to byť aj stresom či hormonálnymi zmenami (mne začali vypadávať, keď som sa presťahovala). inak, šampóny sú vynikajúce garnier, asi som ešte nepočula od nikoho, že by si ich nechválil.
100g žihlavy dvojdomej v 0,5l vody a 0,5l slabého octu mierne varíme. Vo vodnom kúpeli 30 minút pred spaním umývame týmto odvarom hlavu, proti vypadávaniu vlasov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
farbila som asi dvakrát a ovocie a zeleninu jem furt
ešte mi prezraď prosím aký balzam používaš ty?
drž sa aj ty rád @
prosím ťa čo to je?
už som počula ten názov, ale si neviem spomenúť, že v súvislosti s čím
vďaka
@kitty7 ,
glisskur používa aj kamoška a má naozaj krásne vlasy, musím si ho kúpiť
a garnier používam
ja svoje vlasy milujem, takže ich nedám
zajtra si ho idem kúpiť @elenari ,
a ty si čo použila?
nechaj si hoooo
:ble: