Mám taký problém. Mám ešte len 17 rokov a už mi začínajú vypadávať vlasy (kúty a celkovo predok) a celkom dosť rednú, keď si rukou prehrabnem vlasy tak mi ich v ruke zostane 5-6 a to ani nehovorím o sprchovaní. Neviem z čoho to môže byť, v rodine nie je e
@corthain skus si dat skontrolovat stitnu zlazu.. mze byt problem v imunite alebo nedostatok nejakych vitaminov, pripadne nespravny sampon.. priicn moze byt vela
mne predpísala kožná alpricot f ... používam to zatial len tri týždne ale musím povedať že to zatial celkom zaberá na kolko si ho dávam už tak dlho a každý den vobec neubúda
@corthain genetika to môže byť, to že nikto v rodine nie je plešaty neznamena nič, stačilo že bol daky prap
radedo. Každopadne chod k praktickemu lekarovi , ktory Ti zobere krv a vyluči možnosť nejakeho ochorenia a potom ku kožnej.
Ale mam pre teba zlu spravu, ak je to genetika tak s tym moc nespravíš, maximalne to spomalíš liekmi.
@2 gelovanie nema na vypadavanie vlasov u mužov žiadny vplyv, je to na x vedeckych študii.
skus si vypytat v lekarni vyzivove doplnky alebo vitaminy na vlasy, kozu a nechty (methionin, zinok, kremik, biotin, B2, B12 atd. + rozne veci ako Donna hair a nezlakni sa, na vacsine z nich je zobrazena nejaka kucerava bruneta a ako darcek su nausnice . ak pocas uzivania nepobadas zmenu k lepsiemu, tak skus toho endokrinologa, urobi ti testy a bud ti pomoze... alebo nie.
@jazzanova@3
to moze byt stitna zlaza? lebo aj ja mam problem, ked som bol mladsi som mal strasne huste vlasi takmer brckave
ale teraz mi zhora v predu dost rednu vlasy
ako ste to riesili ak vam doktor povedal ze je problem v stitnej zlaze?
môže to byť aj prejav nejakého ochorenia ....najčastejšie štítna žľaza ale poznám prípad, keď nevedeli zistiť, prečo vypadávajú vlas, pochodili sa všelijaké možné vyšetrenia a nakoniec sa zistilo, že krčné mandle sú problém a musia von.
proste choď k lekárovi, povedz čo máš za problém a ak nebude blbý a neochotný tak ti sám urobí alebo ťa pošle na vyšetrenia.
@nahaku tak padali mi vlasy, okrem ineho, tak som sla najprv k obvodnej doktorke, ona mi zobrala krv a tam mi zistili, ze stitna zlaza mi produkuje menej hormonu ako ma ... potom som sa k tej odbornej doktorke na stitnu, neviem ako sa vola, a mi ju vlastne este vysetrila a dala na to lieky ... a ako ich beriem, vlasy mi uz nepadaju ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@sufurky nie, najdlhsie ake som kedy mal bolo 5cm
radedo. Každopadne chod k praktickemu lekarovi , ktory Ti zobere krv a vyluči možnosť nejakeho ochorenia a potom ku kožnej.
Ale mam pre teba zlu spravu, ak je to genetika tak s tym moc nespravíš, maximalne to spomalíš liekmi.
@2 gelovanie nema na vypadavanie vlasov u mužov žiadny vplyv, je to na x vedeckych študii.
» zore.sk/shop/agata-spec...
to moze byt stitna zlaza? lebo aj ja mam problem, ked som bol mladsi som mal strasne huste vlasi takmer brckave
ale teraz mi zhora v predu dost rednu vlasy
ako ste to riesili ak vam doktor povedal ze je problem v stitnej zlaze?
proste choď k lekárovi, povedz čo máš za problém a ak nebude blbý a neochotný tak ti sám urobí alebo ťa pošle na vyšetrenia.
nie ... lepšie je sedieť doma, rozmýšľať v čom je asi chyba a čakať, že to hádam prejde