Ahojte, strašne mi padaju vlasy a chcem si zaobstarať nejake tabletky (alebo niečo,hocičo) proti padaniu vlasov a na podporu rastu vlasov. Máte nejaké skusenosti? Rozmýšlala som napr. o zinku, ale neviem...Čo pomohlo vám ? Dikýý za odpovede.
@bibss3 Ahoj kup si tabletky Zinok a Forcapil a jec to kazdy den malo by ti to padanie obmedzit ja som si to kupil lebo zacinam mat pocit ze mam redcie vlasy ako som mal a mam uz aj take menie kuty a nechcem byt tak rychlo plesaty ... trocha to pomaha ale zazrak necakaj.
tabletky neber.. ja som brala, neviem ako sa volali boli potiahnuté takým žlto-zeleným filmom... mala som ich brať dva mesiace potom 2 mesiace pauza alebo tak nejako...pokým som ich brala všetko bolo super, ale jak som prestala totálne vlasy mi ešte viac padať začali, zredli... radšej fakt len nejaké vitamíny formou zinku ale ja osobne mám s liekmi zlé skúsenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov