caute mam strasne riedke vlasy a este k tomu som postrehol masivne vypadavanie... nevedeli by ste mi nejako poradit? Riedke vlasy mame v rodine ale moji starsi surodenci majú hustejsie ako ja. Budem vdacny za kazdu pouzitelnu radu
Bud stres, alebo... Inac ja som bralntake tablrtky co som si kupil v lekarni stali okolo 3€ jedna mi vydrzala na mesiac (2 tabletky denne) ma sa to brat aspon 3 mesiace, ja som bral 2, a myslim si ze pomohlo neviem ako sa presne volaju, ale na obale je nakreslena taka teta s dlhymi hnedymi vlasmq
je to mozne ze stres, ale dlho mi nic nepomahalo az ked som si z yves rocher nekupila setik na to + kup si sampon proti vypadavaniu, tiez tam alebo v Kauflande
Naj je kupit si pripravky na to (sampon,vodicku,tabletky),ale moze to stat nemale peniaze,to ano
A stres nejak eliminovat,to je asi najtazsia cast snad
presedlať na prírodnú kozmetiku. žiadny sprej na vlasy, žiadne tužidlo, žiaden Head&Shoulders. popozeraj na sashe.sk prírodné custom šampóny proti vypadávaniu vlasov. Dávaj si pravidelne cassia zábaly (bezfarebná henna).
Ja odporúčam rozhodne od Eucerinu prípravky na vypadávanie vlasov. Kúpiš ich aj v lekárni alebo aj na nete na pilulka.sk a odporúčam aj zľavové kupóny » www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/... dá sa na tom perfektne ušetriť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A stres nejak eliminovat,to je asi najtazsia cast snad