mám presne ten istý problém,vlasy mi neskutočne vypádavajú a to nielen pri česaní.Začala som brať vitamíny,čo obsahuju zinok,vápnik a ešte niečo ale aj tak nezaberajú... :/
zinok zinok zinok zelezo kyselina listova ...najlepsie zihlavovy caj pit aj liat an vlasy a to si nerobim srandu zihlavovy caj je najlepsi liek. Moze to byt zo stresu alebo diety ... nechcem ta strasit ale ak si myslis ze to nema ziadnu pricinu o ktorej by si vedela chod radsej k doktorovi ked nic ine da ti predpis na vitaminy a budes ich mat lacnejsie
Plus stava sa ze vlasy ak narastu nejaku dlzku pri ktorej su pritazke padaju. Mne napriklad v 14tich vypadlo strasne vela vlasov asi polovicka koli puberte a tymto veciam. Hlavne opakujem zinok zelezo
@ewushqqaa mne tiez dost padali ale zacala som pouzivat Headn Shoulders taky oranzovy...proti padaniu vlasov...a pomohol...pouzivala som ho normalne kazdy druhy alebo treti den..nic specialne...ale napriklad vlasy menej padaju ked si ich rozcesavas za sucha a nie este ked su mokre...a nefenuj nekulmuj nezehli..to je hadam jasne
Vypadávanie vlasov je prirodzené. Niektorým začnú vypadávať v 30 alebo aj skôr. No bože, tak budeš mať "kolienko" ... Ale nie. Mala by si zájsť za kožnou alebo sa poraď s mamou.
mielikki to už povedala že výluh z lopúcha je najúčinnejší ja som ho upravil tak že čerstvý koreň rozmixujem na kašičku a nadžabem to na hlavu a zabalím do fólie a uteráku, po 2 hodinách osprchujem hlavu a do mesiaca mi začínajú rásť vlasy aj na plešine, lopúch môže byť aj sušený ale potom ho treba namáčat asi 12 hod, odporúčam je to velmi účinné ale pozor lopúch zapácha
Revalid, po mesiaci sa takmer uplne zastavi padanie vlasov, odporucam navstivit koznu, predpise ti taky pripravok, ktory ti prebudi korienky, takze ti zacnu rast postupne vlasy Samozrejme vitaminy a zelezo- to je zaklad
@gothicpoethic umývam si ich každý druhý deň.. cez školu. inak aj raz za týždeň čo sa viac obmedziť nedá, pretože by som mala strašne mastné vlasy... podstrihovala som si ich a ešte sa to zhoršilo
@whataboutsusan mm, fakt! železo... máš pravdu. prestala som jesť aj mäso čiže to môže byť tým a taktiež som začala piť kávu čo znižuje železo.. ale aspoň mi to pomohlo takt
@mielikki nie nenamáham. nič také si nerobím a ani som nerobila.. teda žehlila som si ich ale to možno raz za dva mesiace.. vtedy mi ale nepadali tak vlasy. teraz ich mám aj riedšie oproti minulému roku..
stres som mala veľký.. prímačky atď.. to už nemám.. ale tiež nemám dostatok spánku nemôžem vlastne zaspať. mám s tým problém. ale pokúsim sa to napraviť.
@ewushqqaa to poznam ja ked som prestala jest maso a tiez asi v 13/14 tiez to islo pekne dole vlasy aj nechty sa zacali poriadne stiepit to suvisi vsetko...ale inak definuj vyopadavanie lebo 200-300 vlasov je vraj este v pohode cize taky pramen ked si vezmes mne sa to uz zda vela ale zasa vlasy sa ti komplet vymienaju kazdych 7 rokov tak niekam ist musia
@whataboutsusan vypadávajú mi najviac v nedeľu keď si ich češem a taktiež vždy keď ich mám umýté. s minulým rokom ich mám strašne riedke teraz. vypadávajú mi asi len vtedy keď si ich umývam - teda vtedy najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
lebo aj toto to môže spôsobova´t
Plus stava sa ze vlasy ak narastu nejaku dlzku pri ktorej su pritazke padaju. Mne napriklad v 14tich vypadlo strasne vela vlasov asi polovicka koli puberte a tymto veciam. Hlavne opakujem zinok zelezo
stres som mala veľký.. prímačky atď.. to už nemám.. ale tiež nemám dostatok spánku nemôžem vlastne zaspať. mám s tým problém. ale pokúsim sa to napraviť.
Ďakujem