V poslednej dobe mi zacali strasne plznut vlasy tak som si kupila Revalid a kamaratka mi odporucila lopochovu vlasovu vodu..poznate este nejake osvedcene recepty? Prosim, seriozne..
@zouska ked si umyjes hlavu , nesuchaj rucnik len oriloz k hlave, a vyzmykaj vlasy do uteraka, prehrabni prstami aby zasa neboli zlepene a uvidis ako dobre vyschnu bez zapletenia
@helliumka mne tak poradila babka a odvtedy je to lepsie... nepadaju tolko... lebo ked ich mas mokre a cesnes do nich, oni tym ze su mokre su akoby slabsie a poddajnejsie takze lahsie vypadnu aj ked nemusia... tak no..
to s tým nečesaním je logické, pretože mokrý vlas je proste náchylnejší na poškodenie
(a možno to chce zmeniť hrebeň)
a ešte k prevencií zamotávania: rozčesať pred umývaním a pri umývaní šampón len ku korienkom, na zvyšok stačí, že stečie tá pena, takže sa nepomágajú a nepochlpia, ako keby si si ich všetky kydla na hlavu a šampónovala
@zouska btw kazdych 7rokov vlasy padaju, sami od seba, ako u psikov (povedala kadernicka) mozno si to skus skratit, pouzi zihlavovy samponik, nejake tie vodicky do hlavy, specialne vitaminy na to (myslim ze Viaderm sa to vola) a najma menej stresu
ten revalid som mala aj ja. nežehliť, nefarbiť, nefénovať. Neberieš nejaké lieky? antibiotiká napríklad...lebo aj z toho to môže byť.
Jedz veľa ovocia, pokiaľ to bude trvať viac ako 4 mesiace a začneš plešatieť, choď radšej k lekárovi.
Ja som mala pol roka dozadu podobný problém, prešla som si prstami cez vlasy a celé pramene mi zostali v ruke. vôbec to ale nebolo na mojich vlasoch vidno, stále boli rovnako husté (divné ). Niekedy je to vypadávanie len sezónne.
Osobne mi na vypadávanie vlasov najviac pomohla kombinácia saw palmetto + Capillan aplikátor.Už za krátku dobu prišli prvé výsledky a začali mi rásť nové vlasy hlavne v oblasti kútov.Tiež odporúčam na zahustenie vlasov používanie Toppiku,s ktorým mám veľmi dobré skúsenosti.Na Slovensku je drahý,ale ja si ho objednávam z Ameriky cez kamaráta a víde to o tretinu lacnejšie.Keby mal niekto záujem o Toppík napíšte,idem si objednávať ďalší ,aspoň by sa ušetrilo na poštovnom.
Cau, ja mam tiez problemy s riedkymi vlasmi a toppik si kupujem na slovensku a nezda sa mi cena nejako prehnana. Na den to vychadza zopar centov a ozaj to vyzera prirozdene. Skuste kupovat tu » www.biome.sk/zahustovac-vlas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
(a možno to chce zmeniť hrebeň)
a ešte k prevencií zamotávania: rozčesať pred umývaním a pri umývaní šampón len ku korienkom, na zvyšok stačí, že stečie tá pena, takže sa nepomágajú a nepochlpia, ako keby si si ich všetky kydla na hlavu a šampónovala
@schizoofrenik aha tak to si cenim ze si to odniesol len nazov..
a dakujem, skusim volaco z toho..
Jedz veľa ovocia, pokiaľ to bude trvať viac ako 4 mesiace a začneš plešatieť, choď radšej k lekárovi.
Ja som mala pol roka dozadu podobný problém, prešla som si prstami cez vlasy a celé pramene mi zostali v ruke. vôbec to ale nebolo na mojich vlasoch vidno, stále boli rovnako husté (divné ). Niekedy je to vypadávanie len sezónne.