Nie nevypínam, odkedy mi v noci chodili dosť vážne smsky. Od kamarátiek a od frajera. Iba kvôli bratovi si vypnem zvuk, takže ma môže zobudiť len vibrovanie, ale na to sa väčšinou nebudím.
keby som ho nemala pol hodinu v poháre s vodou zásluhou môjho šikovného brata, tak by sa mi aj dal vypnúť, ale je v režime, keď ho vypnem, sám sa zapne do 5s
ale raz sme boli zo školy na takom predstavení, kde nám jeden pán rozprával o škodlivosti mobilov, ktoré si poväčšine v noci nevpíname a máme ich pod vankúškmi, že nám to robí zle, tak myslím, že v ten deň som si ho na noc vypla, ale inak to nepraktizujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale raz sme boli zo školy na takom predstavení, kde nám jeden pán rozprával o škodlivosti mobilov, ktoré si poväčšine v noci nevpíname a máme ich pod vankúškmi, že nám to robí zle, tak myslím, že v ten deň som si ho na noc vypla, ale inak to nepraktizujem
A inak mne by ani budik nezvonil keby so ho vypinal