@anitchka no to by ma zaujimalo ake heslo? este ze niesi moja suseda potom by som ti ho hodil do schranky este keby napises ip filter aby sa len urcite adresi napojili a mac filter aby sa len urcite mac napojili plus heslo wpa2 ok a menene kazdy tyzden tak mas aku taku sancu, inak mas smolu pretoze clone mac je, cize mac si vies urobit taku istu aku vidis ze sa niekto napoji, ip nekomentujem bo to je samozrejmost a wpa2 musim ta sklamat ale uz je prelomene nejaky cas cize zabezpecenie proti linuxakom je nulove jedine ak ho vypnes alebo nebyvas v okoli osoby ktora ho dobre ovlada
@anitchka pisala si ze @tomias ved staci dat heslo a uz nebude sediet Hehe to ako keby ho heslo malo ochranit o tom pisem. ze heslo ti je na prd nic ine a ze ak sa nan spoliehas tak potom bud rada ze pri tebe nebyva taky co by sa smial na tvojom hesle heslo sa nerovna 100 percentna ohrana tot vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ja ho vypinam len pocas burky
Teraz som na návšteve na pár dní a oni ho vypínajú furt. Celkom ma to irituje -.-