vždy cez jeseň a zimu sa mi urobia na chrbte také vyrážky,malé aj také červené akoby akné hlavne na chrbte a ramenách..cez leto mi to postupne zmizne keď sa opaľujem ale tentokrát nie bola som aj u kožnej ale nepomáha to máte to aj vy tak hlavne baby a
a zabera mi na to iba slniecko a to, ze namiesto troch vrstiev mozem nosit iba tielka, v priebehu par teplych dni je to prec, nikdy som to neriesila nejakymi vodickami/mastickami
@uprimnost ono je to spojené s tým že cez zimu sa ti niečo hromadí v tele čo sa prejavuje práve týmto a v lete keď máš dosť vitamínu D zo slnka sa to vyplavuje von...
...inak, absolútne neviem o čom som teraz točil ale musíš užnať že to znie dobre
mala som to a používala som krém s neviem akým menom,ale je to proste rovnaký krém ako na akné a keď už o fakt nepôjde tak skús make - up, ale to len v tom najnutnejšom prípade, lebo mne to dosť zhoršilo tie vyrážky sa skús viac opáliť, ale s dobrým faktorom, aby sa ti to nespálilo.
ja mam bežne také vyrážky .. a minule som sa fajne spiekol a sú len zopár lebo teraz makám na stavbe a furt sa spotím a aj napriek drhnutiu sa to zapáli ale časom to zmizne ako furt teda u mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a zabera mi na to iba slniecko a to, ze namiesto troch vrstiev mozem nosit iba tielka, v priebehu par teplych dni je to prec, nikdy som to neriesila nejakymi vodickami/mastickami
@majusssska ale asi to nemáš tak moc ako ja neviem no
...inak, absolútne neviem o čom som teraz točil ale musíš užnať že to znie dobre