Zlepšilo sa mi pár vecí, ktoré som nečakala, že sa zlepšia a čosik sa dalo do znesiteľného a zvládnuteľného stavu. Stále mám podlomené zdravíčko, ale už to nie je ako kedysi. Bola by som rada, keby sa ešte pár maličkostí dalo dokopy (žlčník, pleť) a budem najšťastnejšia na svete
Ale najväčší king ortopéd keď som mu vravel o probléme že nemôžem pohnúť palcom: "A potrebujete s ním hýbať?" a tým skončilo vyšetrenie Debil Kretén Senecký.
nuž, so zápalom už neexistujúcich mandlí asi tak každý 2./3. týždeň okrem antibiotik neporieši nič.. a teda ani s poruchou imunity... teda pokušalo sa o to viacero lekarov tak neviem.
nuž....lekár by ho aj vyriešil, ak by som ho aspoň trochu počúvala...ale keďže ja svoje zdravotné problémy neuznávam a neverím v ne, tak ich samozrejme liečiť nemôžem
Zasiahnutý bacilom som už cez mesiac, najprv širokospektrálne antibiotiká, ustúpilo, nie úplne...potom sa mi to všetko vrátilo a zistili mi hemofila (Haemophilius influenzae) a doktorka povedala, že nech si s tým telo poradí Tak si pomáham ako viem, cez víkend to pokazím, ale pomaly to ustupuje ^^
naposledy som bol v lekárskej starostlivosti v 2008, keď mi vyoperovali zdurenú uzlinu z krku, ALE ako to už v našom zdravotníctve (a všade inde) chodí, keby som mal čakať na všetky vyšetrenia štandardným spôsobom (cca 6 mesiacov, kým by som sa dostal pod skalpel), tak by mi to prasklo a tieto vety by som už nepísal (sepsa)
Ich úlohou nieje vyliečiť ale liečiť ťahajú z nás peniaze ako sa najlepšie dá pritom nám stačí dobrá strava veľa ovocia zeleniny regennerácie a sme fit ...nikdy neberiem lieky čo mi predpíšu aj keď mám 39 horúčky neberiem antibiotika, na druhý deň sa cítim stále lepšie a lepšie môj organizmus, imunita to zvládne
naposledy to bola alergia, ktorú mám (a aj mám mať v lete) a že sa mi robia chrasty, slzia mi oči, a tečie mi z nosa teraz v zime, tak NEVIE PREČO. Dovidenia
Posledni dvaja lekari boli bezradni a vtedy som si povedal, ze kym nebude ozaj zle, tak im serem na hlavu. Doktorka predtym mi pomohla - mal som zasrate usi, tak mi ich prestriekala...
už si nepamätám kedy som bol naposledy u lekára...chripku mám max raz za rok a prejde to za 3 dni...uričite nepôjdem s boľavým hrdlom za lekárom aby mi tam dal neviem koľko sirupov a tabletiek keď stačí horúci čaj a med a je to hneď preč
lekarka mi len povedala co mi zistili, co to znamena a natrepala lieky...ale nejedla som ich a vyliecila som sa sama ...naco jest zelezo vo forme tabletiek ked sa da aj vo forme normalnej stravy
tak ja mam trvale choroby ale naposledy co som bol u doktora ked som mal fakt velky kasel asi pred rokom tak mi dal dobry sirup no inak sa snazim vyhybat doktorom aj ked som chory kaslem na to a vylezim to doma
nebola som asi tri a pol roka? a je mi dobre. inak som alergicka na všetko, mala by som brať nejake tie lieky.. hrozny kruh chodenia od alergologičky, k neurologicke, potom endokrinologičke, gastrologovi, na infekčne kvoli borelioze.... odkedy nikam nechodim sa citim ovela pepšie. plus odkedy poznam britsky zdravotny system,spolieham sa radšej na celaskon
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
no nič, idem spať..
Akože čo ti na to povedali ? - -
Ale najväčší king ortopéd keď som mu vravel o probléme že nemôžem pohnúť palcom: "A potrebujete s ním hýbať?" a tým skončilo vyšetrenie Debil Kretén Senecký.
a cas pomohol/pomaha
ludia sa velmi spoliehaju na lekarov ze ich zazracne vyliecia. uvedomte si ze on vam moze len pomoct ale nie je jasnovidec a uz vobec nie mag.
ale vidim, ze tebe cvokar tiez nepomohol