beriem anti. 1x, zatiaľ som užila len 2 blistre, chcela som ju kvôli pleti a kŕčom pri menštruácii. Kŕče mám stále (ak ešte tabletky nemali šancu zabrať - opravte ma), ale spozorovala som na sebe úplnú nechuť k sexu, žiadna vlhkosť (pred tým
tiez som mala ten problem, je to jeden z vedlajsich ucinkov ked si precitas aj pribalovy letacik este je velmi skoro sa na to vykaslat po dvoch blistroch, zaciatky s HAK byvaju tazke, ja som prve mesiace mavala neznesitelnu bolest hlavy, ale potom to prestalo a aj chut sa vratila
Celu ju zahod a uz nikdy ziadnu neber....neni to jediny vedlajsi ucinok, co ti moze vyvolavat, nieco sa moze prejavit neskor...HAK je sracka, vlastna skusenost...Radsej pekne popros partnera nech si nasadi čepičku
ja som chuť na sex nemala vôbec pri antike....celé dva roky čo som ju brala o tom, že keď som sa konečne "prinútila", tak to bolelo jak sviňa lebo proste no...kdo nemaže, ten nejede
ale zas, hm, posledné dva mesiace zasa žiadna chuť....a to ju neberiem...hm..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
je ešte priskoro "hádzať flintu do žita"
dober ten treti blister, ak sa to nezmeni tak bez k lekarovi a zmen znacku.
ale zas, hm, posledné dva mesiace zasa žiadna chuť....a to ju neberiem...hm..