Dobrý deň,
chcela by som si od vás nechať poradiť dobrú očnú ambulanciu, s ktorou máte skúsenosti pre kompletné vyšetrenie zraku, ideálne v Bratislave. Plus by ma zaujímalo, približne koľko také vyšetrenie stojí.
Ďakujem Vám vopred za všetky odpovede.
@deliska odporučiť ti neviem, pretože som si v BA vyšetrenie nerobil ako ja viem, vyšetrenie u zdravotníka platí poisťovňa, ty akurát môžeš platiť za prednostné vyšetrenie, pretože u očnej čaká strašne veľa ľudí a tebe sa nemusí chcieť čakať celý deň
@yoshtixiang aha, no ja som kedysi dávno bola u klasického lekára a potom som tam prestala chodiť, tak neviem, či to preplatí poisťovňa Skôr si myslím, že nie Ale radšej by som asi nejakú súkromnú ambulanciu navštívila.
Alebo ak si studentka tak myslim, ze prave teraz v septembri byva akcia v Eiffel optic, ze ti zadarmo skontroluju oci. Staci mat isic a novu znamku aktivnu zase do septembra 2015.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty