čaute mám 14 rokov, mám výšku 176, som ôsmak na základke v Nitre a môj spolužiak má 13 rokov v marci bude mať 14 a jeho výška je 192 cm a váha 91 kg, je to podla vás normálne?? videli ste už niekedy takého vysokého chlapca v jeho veku?
potom nevšímajte si môj vek na profile... tento profil som robil keď som mal 11 rokov a prišlo mi to trápne dať 11 tak som dal o 2 roky viac a neviem kde sa to mení ak sa to vôbec dá
a vieš akí vysokí sú jeho rodičia? ja mám kolegu, ktorý má dva metre a tak veľmi rásť začal tiež v takomto podobnom veku ako ste vy, takže možné to určite je, ale veľmi nezvyčajné. možno má priveľa rastového hormónu, naopak poznám aj ľudí, ktorí ho majú málo a musia si ho pichať...kto vie, možno s ním hoď reč o tom, či to tak majú v rodine alebo ide o niečo iné
ževraj jeho otec má 178 cm a mama 183 cm... ale zas jeho mamy brat ma tuším dva metre.... a hovoril že jeho otec asi od 13 moc nerástol lebo začal ťažko cvičiť
Ved ked chodí na preventívne prehliadky k detskej lekárke svojej, tak tá ho má zvážiť a odmerať, to si dá to takej tabuľky alebo grafov, a z toho uvidí ako na tom je a či to treba riešiť... ak sa ti veľmi chce (čo sa mne nechce nájdi si na nete rastové tabuľky detí, plus pokec okolo toho... ale vravím, odborne to zhodnotí asi len pediater
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov