Dobrý deň, mám 16 rokov, o mesiac 17 a meriam iba 160 cm. Lekárka mi povedala, že hladina rastového hormónu je v poriadku, výška ktorú by som mal dosiahnuť je 170 cm a aj napriek tomu už pravdepodobne nepodrastiem. Je možné moju výšku ešte nejako ovplyvni
ak mas RH (rastovy hormon) v poriadku, zvysok je genetika, najdes si rovnako vysoku partnerku teda okolo 170cm a nebudes vobec vyzerat ako trpaslik 170 cm ma napriklad aj Tom Cruise a nevyzera divne
Moja sestra je tiez taka malicka ale uz sa s tym zmierila
Ale poznam jedneho chalana co mal taky isty problem ale on sa az neskor dost vytiahol neviem ci nie az po osemnastke... Tak nezufaj ale dufaj
@jedinypravyiluminat nerobim si srandu, len poukazujem na plusy malej vysky. Napriklad keby unikal plyn alebo vypukol v budove poziar tak sa neotravi jedovatymi plynmi
A aké rady čakaš? Nechápem ťa...Niektorí ľudia by boli takí radi,keby majú len takéto "problémy"...
Byť tebou,len počkám,či narastiem alebo nie a nezaoberám sa tým tak,oženíš sa aj tak,neboj
A už by si aj tak nemal veľa narásť,lebo ti bude čochvíľa končiť osifikácia kostí.
Tak sa začni zmierovať s tým,že pravdepodobne budeš jeden z tých menších.
Mam 18, 173 cm to tiez nieje vela ale zvykol som si. Inal skus cvicit nohy, mrtvy tah, drepy, zrob si jedalnicek a prijimaj hlavne bielkoviny, zevraj ti yo ovplyvni rast k lepsiemu,ja som sa na to pocase vysral lebo som bol lenivy a zo znizenou stitnou by mi to nepomohlo, este aj rodicia niesu najvacsi takze tak
ja mám za sebou liečbu RH ako som mu už písal do TS-ky, je to dlhodobá záležitosť a v 17ke riešiť je podľa mňa neskoro
každopádne by ste milí birdzáci mohli byť kus súcitnejší, poznám, aké je to byť výnimočne nízky a verte či nie, pre niektorých to má výrazný vplyv na psychiku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale poznam jedneho chalana co mal taky isty problem ale on sa az neskor dost vytiahol neviem ci nie az po osemnastke... Tak nezufaj ale dufaj
pokiaľ by šlo o dievča, tak je to blbosť, moja mama je o 10 cm vyššia ako ja aj sestra a jej mama je nižšia ako ja
Byť tebou,len počkám,či narastiem alebo nie a nezaoberám sa tým tak,oženíš sa aj tak,neboj
A už by si aj tak nemal veľa narásť,lebo ti bude čochvíľa končiť osifikácia kostí.
Tak sa začni zmierovať s tým,že pravdepodobne budeš jeden z tých menších.
Inak, neviem čo riešiš krpatý vzrast. Čo je malé to je pekné predsa.
Aj vám ostatným ďakujem, ktorí ste si dali tu námahu a napísali niečo k veci..
však ale on má 160cm
ja mám za sebou liečbu RH ako som mu už písal do TS-ky, je to dlhodobá záležitosť a v 17ke riešiť je podľa mňa neskoro
každopádne by ste milí birdzáci mohli byť kus súcitnejší, poznám, aké je to byť výnimočne nízky a verte či nie, pre niektorých to má výrazný vplyv na psychiku