Musela by si patriť fakt medzi špičku, takých fotografov je po ajajajaj a nekončia dobre. Myslím, že by bolo lepšie sa tomu venovať len ako koníčku, ktorým si môžeš potom privyrábať popri niečomu čo ti na sto percent zaručí dobré uplatnenie sa v živote.
Skor nie ... a ako povedali predomnou, je to aj o šťastí a nepotrebuješ na to školu. Zistoval som si to, pretože tiež rad fotografujem a tak som hladal, či sa tým da nejako uživiť, ale odpovede čo som dostal boli len take, že ak svoje fotky budeš ukladat na nejakych takých portaloch, je nejaka mala pravdepodobnosť, že si ťa niekto všimne . A tie portaly ... som myslel take venovane fotografovaniu
da sa uzivit, len treba mat obchodneho ducha.. vyska s foto zameranim ti doda jedine titul, ale co je hlavne ZNAMOSTI o ktore sa mozes opriet pri uplatneni sa.. pokial sa kolegovia na teba nevys*ru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ak budeš dobrá a máš talent ale aj kus šťastia tak áno...
rozhodnutie je na tebe, nikto cudzi ti neporadi, ja som svoje rozhodnutie neolutovala nikdy
vsetko ma svoje pre a proti
pre mna je zas gypel miesto kde sa clovek nenajde, iba viac strati, je tam toho tak vela ze ani nevies co skor
z gymnazia sa robota tiez nehlada len tak
kazopadne zalezi za aky koniec to chytis