Vyskúšal už niekto samoopalovací sprej na prirodzené opálenie????
chcem to vyskúšat ale neviem či to nebude robit flaky ako všetky bežné samoopalovacie mlieka....niečo také existuje aj od značky Lirene ale neviem či je to dobrééé.....
Jejda....už len ten názov si protirečí, že ked je to spray, tak to predsa nebude prirodzené! Možno tak dobrý názov ako reklama, že to bude vyzerať prirodzene, ale ináč shit Keď si biela a zrazu prídeš v jeden deň hnedá, tak to bude zvláštne, nemyslíš? pííííčo!
niekde som videla, že tieto spreje a podobné sprostosti na samoopaľovanie sú údajne nebezpečné, ale viac neviem, treba pokukať na nete a dozvedieť sa viac
napr moja mama mala doma uplny smejd z avonu natrela sa uplne krasne sneda jak keby sa vypekala na slnku snad mesiac. ja som si to dal a mal som flaky : D to zavisi od koze, od toho ako si to nanesies a ako ti to chyti. kazdy to ma inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.lirene.com/sk/linia/18...
A nepocuvaj tu tie reci ze je to nezdrave, praveze je to ovela zdravsie ako opalovanie na slnku alebo v solarku.