tak smutne je to že z testov 87 celá čosi zo SJ a 86 celá čosi z AJ (lebo jebnutá som si musela "skontrolovať" test a vymeniť dobré odpovede za zlé ... proste fail tá anglina a percentil mám zo sj 96,7sj a 96 z AJ...
a je mi smutno z toho aký sú ludia tupí...a ešte sa z toho aj tešia .....
a čudujú sa aká som múdra ( a tých pár statočných čo mali podobné a lepšie výsledky) ....je nás tam málo takých ....
a sloh? zo sj neviem a za angliny trápnych 80% ale na to že som mala 100slov presah (namiesto 180 som dala 280 tak to dopadlo slušne
ale na ústnych idem z AJ na jednotku 8) a sj ani boh nevie
Zo SJ sloh aj test nad 78%(čakala som viac, ale nesťažuje si a AJ na 62% test a 90% sloh. A to som sa naozaj bála, že test nespravím, pretože som mala úroveň B2...
Hmm sami biflosi zase,aleed birdz no ja som mala zo sj 72% a sloh 78,6%..a francuzstina 60% a sloh 85% ..ale najviac ma dostalo, ze som mala z pravopisu zo sj 1bod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a je mi smutno z toho aký sú ludia tupí...a ešte sa z toho aj tešia .....
a čudujú sa aká som múdra ( a tých pár statočných čo mali podobné a lepšie výsledky) ....je nás tam málo takých ....
a sloh? zo sj neviem a za angliny trápnych 80% ale na to že som mala 100slov presah (namiesto 180 som dala 280 tak to dopadlo slušne
ale na ústnych idem z AJ na jednotku 8) a sj ani boh nevie
SJ-test 65% ( -.-") a sloh 85%
Aj sloh 100%, test 66%
AJ B2- test 80,8% a sloh 85% čo povedzme,že nie je zlé.
ako som kukala na vysledkovu listinu,tak moje vysledky patrili medzi tie lepšie,percentil z oboch cez 80,ale v podstate je mi to uplne na nič
Aj- B2 test 81,7 % a sloh 95%