ahoj chcel by som sa spytat ci niekto kto studuje historiu nema nejake materialy k prvemu rocniku ja studujem v Ruzomberku na katolickej univerzite a co sa tyka poznamok je to bieda aj ak ma prefotenu knihu niekto Latina pro gymnazia Pech Jiři praha 199
Skus premyslat to je samozrejme ze uz som bol a samozrejme ze som uz bol vo viacerych aj knihkupectvach ale preco neskusit aj pomoc na nete od inych aj to sa smie tak ak nemas chut pomoct inak neozyvaj sa.
to vies Alpynus nevie ocom hovori len trepe dve na tri maloktora vysoka ti vsetko zabezpeci akurat ti povedia zozen si kde chces a preto skusam i tu uz sa par krat stalo ze som na nete nasiel ludi ktory bli ochotny sa podelit o to co nasli ale zaujimave je aj to ze vzdy sa najde daky inteligent co napise chod do kniznice hmmm
nie všetkých rodičia pustili študovať do brna, že...
urob to jednoducho a opýtaj sa niekoho staršieho.
u nás je to s knihami tiež chabé, ale preto, lebo na slovensku ani nie sú distribuované, tak prefocujeme, čo sa dá z jedného (väčšinou učiteľovho) výtlačku.
nikto nám to neoskenuje a nedá na net, staráme sa o seba predsa sami.
ok ospravedlnujem sa ze som bol tzv napruzena ale sami viete ze je to so skolami biedne ze nam to nikto len tak neda tak preto som sem hodil tuto diskusiu v nadeji ze sa najde niekto kto daco ma aspon trocha. skusam co sa da aj starsych studentou ale aj Birdz proste cakam ze sa konecne dakto kto studuje historiu ozve ze ma v kompe kopec veci z prveho rocnika nic ine ako rady straj sa oseba sam chod do kniznice a maas nanic skolu ma nezaujimaju
Práve študujem na druhej vysokej škole (jedna z nich sa nachádzala na Slovensku), tak asi trochu aj viem, o čom vravím. Taktiež som viackrát videl maximálne zmätených prvákov, ktorých ani nenapadlo ísť do knižnice.
A v oboch školách, v ktorých som bol, som v knižnici bez problémov zohnal tie artefakty, ktoré som potreboval, tak preto som Ti dal aspoň tú jednu radu, ktorú som mohol.
tak ja studujem na prvej ale este som nevidel nikoho kto by bol taky ze by ho ani do kniznice nenapadlo ist ja uz som prihlaseny v 3 tak preto. a neviem co studujes ale nie na vsetky odbori sa zhana rovnako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
cudoval by si sa kolko ludi ani nepapdne ist do kniznice
a @alpynus ja mam pocit, ze skoly na slovensku su teda naozaj dost chabe.. som zvedava kolko knih ja zozeniem v kniznici
urob to jednoducho a opýtaj sa niekoho staršieho.
u nás je to s knihami tiež chabé, ale preto, lebo na slovensku ani nie sú distribuované, tak prefocujeme, čo sa dá z jedného (väčšinou učiteľovho) výtlačku.
nikto nám to neoskenuje a nedá na net, staráme sa o seba predsa sami.
Práve študujem na druhej vysokej škole (jedna z nich sa nachádzala na Slovensku), tak asi trochu aj viem, o čom vravím. Taktiež som viackrát videl maximálne zmätených prvákov, ktorých ani nenapadlo ísť do knižnice.
A v oboch školách, v ktorých som bol, som v knižnici bez problémov zohnal tie artefakty, ktoré som potreboval, tak preto som Ti dal aspoň tú jednu radu, ktorú som mohol.