Takže pomaly ale isto by som si mal vybrať VŠ kam pošlem prihlášku. Chcem sa zamerať na oblasť IT, presnejšie na siete. Programovanie ma moc neuchvátilo, hlavne preto že matika je na konci rebríčka obľúbených predmetov. Samozrejme mi je jasné že sa jej ne
Jop telekomunikacie - aj ked si vyberies distribuovane systemy alebo nieco podobne, tak mas vzdy prve 2 roky vseobecne - matika, fyzika, algoritmizacia. A vlastne ak pojdes na VUT alebo STU tak sa matike jednoducho nevyhnes nech robis cokolvek
na FIIT je odbor pocitacove a komunikacne siete, ale ano nevyhnes sa zakladom programovania a matiky urcite ... FEI ma telekomuniacie, podobne tiez, na matfyze aplikovana sa mozes trochu specializovat a masarykova ma myslim dost velku volitelnost a sietovy odbor ... ale ked mas CCNA 2 uz kamo, tak to znaci, ze sa vies aj slusne ucit sam, takze odporucam skusit, ci nechces ist rovno robit, v takom HP ta zoberu na 1st line network rovno s CCNAckom (okolo 1,1k hrubeho, za ani nie rok si urcite na 2nd), mozno aj na 2nd ked budes mat 3ku (pisem to preto, lebo som tam nejaky cas robil), okrem toho aj ine firmy, na zaciatok nic uplne skvele, ale vypracujes sa
suhlasim tuto s matwejo, sameho ma pri tvojich podmienkach prva napadla FIIT ale musis sa tam prekusat matikou ak sa nemylim. Sam som na Matfyze na cistej informatike a tam ta matika je fakt zabijak a tiez nebola moja silna stranka, ale dalo sa to za semester dobehnut a nakopnut sa. Ale preto ze ma to tam nebavi (to je fakt pre total nerdov) tak prestupujem na aplikovanu bez straty roka. Ta aplikovana informatika na Matfyze je taka ze velmi lahka matematika prve 2 semestre a to je vsetko. Ak mas niake otazky kludne pis.
@2 Tak to si ani nemyslím, ale určite je jej viac na programovaní než na sieťarine... či?
@4 Nad tým som už premýšľal, asi to spravím tak že ako prvú si dám FIIT, potom po škole si začnem niečo hľadať a ak nič nenájdem, nastúpim tam, ak spravím bc., tak znova budem skúšať + si podám na VUT na Ing..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
@4 Nad tým som už premýšľal, asi to spravím tak že ako prvú si dám FIIT, potom po škole si začnem niečo hľadať a ak nič nenájdem, nastúpim tam, ak spravím bc., tak znova budem skúšať + si podám na VUT na Ing..