Serus ludia ...mal by som jednu otazku ...alebo teda, hned niekolko. Chcel by som sa spýtať ..ci sa tu nenajde niekto kto studuje socialnu pracu v Nitre alebo Košiciach ..rozmyslam ze by som poslal prihlasky prave na tento odbor ...takze by ma zaujimali v
ja som tiez chcela cosi take ist studovat pretoze sa mi pacilo ked som videla socialneho pracovnika napr v telke, ktory pomahal mladym ludom... ale... na slovensku by som len navstevovala osady
@sandy114 .....tak drzim palce teda..aby ti to vyslo
@v3nty no nie ..praveze nerobim nic ..teda..takto ..ja uz som nejaky cas prec zo skoly...bol som nezamestnany..a dalo sa ist na absolventsku prax na urad prace...takze momentalne som tam
hmmm...tak to je teda v zadku ... :/ povodne som chcel skusit jednoodborovu anglinu ..ale vraj je to masaker ...tak reku skusim nieco by sa dalo zvladnut v pohode...no ale ked zas s tymto sa neuplatnim..tak uz neviem .. neviete este nahodou ci sa neda studovat na slovensku optika? bo co som ja nasiel ..tak to boli skoly len v ČR..
Len nechod na socialnu pracu. Tu uz ma dneska pomaly kazdy druhy clovek. S tymto odborom sa tazko zamestnas. Je o nicom a ma ho /bez urazky/ takmer kazdy blb, ktory potreboval titul , tak hor sa na socialnu pracu. Je to najhorsi odbor aky poznam + este s bezpecnostnym manezmentom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Socialnu pracu vystudovala teraz ma posledný rocnik magisterskeho studia a ide na doktorské
Robí si tu Vš na orave tam je vysunuté pracovisko ....
Akorat robí seminárnu prácu o drogách
@v3nty .. no, ved pracovat niekde na protidrogovom ..moze byt celkom zaujimave si myslim
Resp jej ponukly dobrý flek na urade prace socialnych veci a rodiny
(lenže jej nejde o love )
@v3nty no nie ..praveze nerobim nic ..teda..takto ..ja uz som nejaky cas prec zo skoly...bol som nezamestnany..a dalo sa ist na absolventsku prax na urad prace...takze momentalne som tam