Zdravím. Po 2 mesiacoch som prestal chodiť do školy, asi od 14 Novembra a dostávam rodinné prídavky. Zo školy som sa ešte neodhlásil. Je možné že sa to poisťovňa dozvie že ich poberám neoprávnene ?
Nicoho sa neboj. Pokial si student, pravdepodobne do konca semestra tak nemas problem. A nie, nic nebude o vymeskanych hodinach. Pride Ti len papier, ze nakolko si nesplnil pozadovane kriteria tak si vyluceny zo studia. Mne tusim ani nic vobec neprislo. Ale po spravnosti by malo. Mas casu. Vacsina skol na Slovensku vyhadzuje az na konci skolskeho roka. Najlepsie sa opytaj normalne v skole nejakej panicky. Ja som prisiel na info, opytal sa tety, ze ked nechodim a nespravim zapocet a skusky, ze kedy ma az vyhodia. Normalne mi povedala kedy
Ok ďakujem, ja som niekde na nete čítal že to môžu vymáhať tak som sa trochu zľakol. Od nás už polovica odyšla z FIITky asi 200 ludí. Pochybujem že sa každý odhlásil.
z FIITky odisli 3 spoluziaci zo strednej a postou to prijde Tebe, nie rodicom potom treba ist na urad prace aj s tym papierom, prestanu chodit pridavky atd atd..
Vyhodia ťa až po semestri, ak tam nezbehneš osobne a neukončíš dovtedy štúdium ty, tak ti dojde po prvom semestri poštou papier o tom, že si bol vyhodený a s tým potom pôjdeš na sociálku a zdravotnú.
ok, lebo na jednom fóre som čítal že škola môže informovať soc. úrad že nechodím do školy aby mi stopli prídavky. Aby to dodatočne nevymáhali, ja sa len toho bojím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale zatial mas cas do februara.