Zdravím
premyslam nad vysokou skolou medzi FIIT, VUT, mozno TUKE
Chodi niekto na tieto skoly? ake mate skusenosti, ako to je s matematikou? Pretoze logika mi problem nerobi akurat som sa na strednej matiku neucil vlastne vobec.
študujem bioinformatiku v Prahe,čo je taký zmiešaný odbor a v podste sa delí medzi dve VŠ= VŠCHT/ČVUT-FIT a poviem ti, že matika je celkom ťažká.... ale ak sa jej budeš venovať, tak skúšku určite dáš a ešte k tomu keď máš logické myskenie a aj keby nie, tak prenesieš a dáš to v druháku
podľa poslednej akreditácie fakúlt je na tom TUKE FEI najlepšie, čo sa informatiky týka.. osobne som na IS (inteligentné systémy) a môžem povedať, že je to riadna makačka.. prvý semester máme celá fakulta rovnaký, sú tam veci, ktoré v živote nevyužiješ, ale čo už, to je všade.. pokiaľ ide o úroveň.. niekde ešte len majú Pascala, my už máme Cčko (tuším od polovice semestra).. ak vieš programovať, dobre ti, ak nie od kníh sa nepohneš.. vlastné skúsenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov