Prve roky mi to samozrejme vyhovovalo a bolo tu super, ale dnes som rad že byvam študujem vo svojom rodnom meste, kde to mam 15 do školy, a jednoducho všetko
nie som na intráku a vyhovuje mi to. slovenské intráky vo väčšine prípadov sú úplne strašné. hlava na hlave, obsraté záchody, rozbité sprchy, ak sa to vôbec sprchami nazvať dá a kuchynka s mikrovlnkou a dvojplatničkou, to je niečo teda doma je to lepšie - pohodlnejšie, súkromnejšie. a aj keď na intráku ako-tak nejaké partie fungujú, nie je to ono, tí ľudia sú si často cudzí.
na druhej strane, teraz bývam na intráku v zahraničí, tu si čistotu udržujeme, lebo za to zodpovedáme sami, máme veľkú vybavenú kuchyňu, spoločenskú miestnosť, takže sa celé poschodie medzi sebou poznáme... to sa mi páči
študujem 15 km od domu, tak dochádzam a nie som na intráku a celkom mi to vyhovuje vzhľadom na stav slovenských intrákov a nedávno som sa dopočula že istí študenti biologie na nemenovanom intráku išli robiť výskum a našli na intráku syfilis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
na druhej strane, teraz bývam na intráku v zahraničí, tu si čistotu udržujeme, lebo za to zodpovedáme sami, máme veľkú vybavenú kuchyňu, spoločenskú miestnosť, takže sa celé poschodie medzi sebou poznáme... to sa mi páči
a140km nie je až tak ďaleko, akurát že dialnica neexistuje.