Keď dostala moja stará mama artritídu, nemohla sa zohnúť a namaľovať si nechty na nohách. A tak jej ich potom stále maľoval dedko, aj keď neskôr tiež ochorel na artritídu. To je láska. (Rebeka, 8 rokov)
Keď váš niekto ľúbi, vyslovuje vaše meno iným spôsobom. Viete, že vaše meno je v jeho ústach v bezpečí.(Biely, 4 roky)
Láska je, keď sa dievča navonia voňavkou a chlapec si dá na seba vodu po holení a potom idú spolu von a navzájom sa voňajú. (Karl, 5)
Láska je, keď sa ideš s niekým najesť a dáš mu väčšinu svojich hranoliek bez toho, aby si chcela tie jeho.
(Chrissy, 6)
Láska je to, čo ta rozosmeje, keď si unavený.(Terri,4)
Láska je, keď moja mama urobí kávu pre ocina a trochu z nej odpije, než mu ju dá, aby si bola istá, že chuti dobre. (Danny, 7)
Láska je to, CO je s vami v miestnosti počas Vianoc, keď prestanete
otvárať darčeky a počúvate. (Robby, 5)
Keď sa chcete naučiť ľúbiť lepšie, začnite od niekoho, koho neznášate.
(Nikka, 6)
Sú dva druhy lásky : naša a božia. Ale Boh ľúbi obidvoma spôsobmi.(Jenny, 4)
Láska je, keď povieš chalanovi, že máš rada jeho tričko, a potom ho nosí každý deň.(Noelle, 7)
Keď sa majú dvaja radi, zostanú spolu, aj keď sú z nich mala starenka a malý deduško. Napriek tomu, že sa poznajú tak dobre. (Clare, 5)
Moja mamička ľúbi ocina, preto mu dáva najlepší kúsok z kurčaťa.(Elaine,5)
Láska je, keď mamina uvidí ocina spoteného smradľavého, a aj tak ho
považuje za krajšieho ako Róberta Redforda. (Chris, 8)
Láska je, keď ti tvoje šteniatko olíže tvar, aj keď si ho nechala samé
cely deň. (Mary Ann, 4)
Keď niekoho ľúbiš, tvoje mihalnice behajú hore a dole a z teba
vychádzajú malé hviezdičky.(Karen, 7)
Láska je, keď mamina vidí Tatianu na záchode a nemysli si, že je to
hnusne. (Mark, 6)
Ozaj by ste nemali hovoriť niekomu Ľúbim Ta, pokiaľ to nemyslite väzné,
ale ak to tak myslite, radšej to hovorte často. Lúdia zabúdajú.
cit medzi dusou a dusou najskor.. bez nejakeho rozlisovania pohlavi a ostatnych fyzickych veci.. proste ked dvaja k sebe pasuju dokonale.. ja to mam tak s najlepsou kamaratkou a priatelom.. a potom k rodine samozrejme hlavn s mamou.. to su ludia na ktorych nedam dopustit za nich by som dala zivot.. a viem ze ked ich nejakym sposobom stratim tak to je iba docasne ze sa opat najdeme ze proste k sebe patrime...
ale ano citala som teraz vela hiraxa ale ked som to citala zistila som ze je to proste tak..
Láska = schopnosť mať rád niekoho až tak, že sa dokážeme obetovať pre jeho šťastie, budeme stáť po jeho boku aj keby nás to malo stáť život, ale zároveň s tou osobou byť aj ako najlepší kamaráti, ktorí sa vedia porozprávať aj o dôležitých veciach a problémoch, a nie len o bezvýznamných veciach. Človek, ktorého milujeme by nám mal chýbať už v okamihu ako si uvedomíme, že o chvílu ideme od seba a ktorého by sme nedokázali ani podviesť ani nijak inak oklamať, dokonca na to ani len pomyslieť.
@nicky277 to nie je pravda niektori ludia to vedia opisat niektori vykreslit niektori vyjadrit v hudbe niektori si pocity nechavaju pre seba a nevedia ich nejak vyjadrit.. ale toto nemozes tvrdit.. ja by som tiez pred vianocami nenapisala to co som napisala teraz lebo som to sama vyjadrit nevedela.. ked som si precitala raz aj v pekle vyjde slnko zistila som ze to je to co citim..
Čo si pod tým predstavuješ, ak sa to dá opísať. Čo cítiš, čo robíš, čo je pre teba láska, ako sa prejavuje?
Pravá láska je keď nájdeme človeka ktorého chceme urobiť najšťastnejším na svete a tento chce presne to isté pre nás. Pričom dochádza k vzájomnému napĺňaniu šťastím a čím viac je ten človek šťastnejší tým sme šťastnejší aj my sami . Je to ako reťaz ktorá spája ľudí a dáva ich životu zmysel, maximálnu dávku šťastia, vzájomnej podpory, porozumenia a sily.
Je to ako mať v srdci slnko. Inak pred štádium zamilovanosť to je to istá forma oslepnutia od toho slnka ktoré zaplaví náš život. Môže sa objaviť aj samovoľné lietanie v oblakoch
Čo robím? No predsa sa snažím urobiť milovaného človeka šťastným(hoc všetci sme ľudia takže robíme chyby)
Ako sa prejavuje? No dobrou náladou a prázdnou peňaženkou disappointed:vtip)
a vždy si spomeniem na príbeh, čo mi raz rozprával kamarát (pastor). prišiel muž za pastorom (nie za ním, toto je skôr taká urban legend), že si chce zobrať svoju priateľku za ženu. a pastor sa ho spýtal, že prečo.
"no lebo mi je s ňou veľmi dobre."
a pastor na to, že toto nie je teda ten správny čas na to, aby sa stali manželmi... a tak sa to opakovalo ešte dvakrát, až mu pastor povedal
"príď za mnou, keď budeš cítiť, že chceš, aby bolo dobre jej s tebou a nie tebe s ňou."
to,čo sa mne už dúfam nikdy nestane pokiaľ teda nepôjde o vzájomnú lásku...
a definícia??no keby som ja vedela ako niečo také vysvetliť...zvažujem možnosť,že som bola jedna z tých 99%to by bolo úžasné...no ale zasa tie debiliny,ktoré sa nazývajú city vravia,že to tak nie je....ráno trepem od veci
láska je choroba, ktorá načas uspí logiku, lebo inak by sme to nikdy neriskovali...je to niečo nadčasové, večné a ľudia si to veľmi často mýlia s očarovaním....láska je zároveň slabosť a zároveň silná stránka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Najvyšší ľusdký kladný cit, a v 99% prípadoch sa tento pojem používa neoprávnene
Á-ska
S-ka
K-a
A
Keď váš niekto ľúbi, vyslovuje vaše meno iným spôsobom. Viete, že vaše meno je v jeho ústach v bezpečí.(Biely, 4 roky)
Láska je, keď sa dievča navonia voňavkou a chlapec si dá na seba vodu po holení a potom idú spolu von a navzájom sa voňajú. (Karl, 5)
Láska je, keď sa ideš s niekým najesť a dáš mu väčšinu svojich hranoliek bez toho, aby si chcela tie jeho.
(Chrissy, 6)
Láska je to, čo ta rozosmeje, keď si unavený.(Terri,4)
Láska je, keď moja mama urobí kávu pre ocina a trochu z nej odpije, než mu ju dá, aby si bola istá, že chuti dobre. (Danny, 7)
Láska je to, CO je s vami v miestnosti počas Vianoc, keď prestanete
otvárať darčeky a počúvate. (Robby, 5)
Keď sa chcete naučiť ľúbiť lepšie, začnite od niekoho, koho neznášate.
(Nikka, 6)
Sú dva druhy lásky : naša a božia. Ale Boh ľúbi obidvoma spôsobmi.(Jenny, 4)
Láska je, keď povieš chalanovi, že máš rada jeho tričko, a potom ho nosí každý deň.(Noelle, 7)
Keď sa majú dvaja radi, zostanú spolu, aj keď sú z nich mala starenka a malý deduško. Napriek tomu, že sa poznajú tak dobre. (Clare, 5)
Moja mamička ľúbi ocina, preto mu dáva najlepší kúsok z kurčaťa.(Elaine,5)
Láska je, keď mamina uvidí ocina spoteného smradľavého, a aj tak ho
považuje za krajšieho ako Róberta Redforda. (Chris, 8)
Láska je, keď ti tvoje šteniatko olíže tvar, aj keď si ho nechala samé
cely deň. (Mary Ann, 4)
Keď niekoho ľúbiš, tvoje mihalnice behajú hore a dole a z teba
vychádzajú malé hviezdičky.(Karen, 7)
Láska je, keď mamina vidí Tatianu na záchode a nemysli si, že je to
hnusne. (Mark, 6)
Ozaj by ste nemali hovoriť niekomu Ľúbim Ta, pokiaľ to nemyslite väzné,
ale ak to tak myslite, radšej to hovorte často. Lúdia zabúdajú.
(Jessica,8)
ale ano citala som teraz vela hiraxa ale ked som to citala zistila som ze je to proste tak..
Z druhej ruky usudzujem, že obzvlášť ťažká forma egocentrizmu.
Kafka alebo niekto na ten spôsob napísal zhruba nasledovné: nemiluji tebe, nýbrž svou existenci - je mi dána tvým prostřednictvím.
Pravá láska je keď nájdeme človeka ktorého chceme urobiť najšťastnejším na svete a tento chce presne to isté pre nás. Pričom dochádza k vzájomnému napĺňaniu šťastím a čím viac je ten človek šťastnejší tým sme šťastnejší aj my sami . Je to ako reťaz ktorá spája ľudí a dáva ich životu zmysel, maximálnu dávku šťastia, vzájomnej podpory, porozumenia a sily.
Je to ako mať v srdci slnko. Inak pred štádium zamilovanosť to je to istá forma oslepnutia od toho slnka ktoré zaplaví náš život. Môže sa objaviť aj samovoľné lietanie v oblakoch
Čo robím? No predsa sa snažím urobiť milovaného človeka šťastným(hoc všetci sme ľudia takže robíme chyby)
Ako sa prejavuje? No dobrou náladou a prázdnou peňaženkou disappointed:vtip)
láska je obeta jak hovado, som stihla zistiť za svoj krátky život. takže ja celý život furt len milujem a zamiluvávam sa.
ale je to super! odporúčam!
"no lebo mi je s ňou veľmi dobre."
a pastor na to, že toto nie je teda ten správny čas na to, aby sa stali manželmi... a tak sa to opakovalo ešte dvakrát, až mu pastor povedal
"príď za mnou, keď budeš cítiť, že chceš, aby bolo dobre jej s tebou a nie tebe s ňou."
a o tom to proste všetko je.
Laska je chvila kedy zabudame sami na seba len aby bolo tomu druhemu dobre.
"Zatial co sa vedome bojime, ze nebudeme milovani,, skutocny nevedeomy strach je pred laskou.
Milovat znaci odovzdat sa bez zaruk odplatenia, len s nadejou."
Laska je ked clovek robi nemozne.
A v neposlednom rade, laska je cit, ktory cloveka nuti usmiat sa, ked vidi toho koho miluje bezohladu na vlastne problemy (vlastne zabuda na seba)
...podla mna ... to co hladam ..
a definícia??no keby som ja vedela ako niečo také vysvetliť...zvažujem možnosť,že som bola jedna z tých 99%to by bolo úžasné...no ale zasa tie debiliny,ktoré sa nazývajú city vravia,že to tak nie je....ráno trepem od veci
Primitívna hlúposť pre úbožiakov a slabošské socky.