Ak sú odpratané chodníky tak v pohode ja sa vždy presúvam rýchlo a chodím rychlochôdzou a iné topánky ma zbytočne spomaľujú
Zima mi je iba málokedy a ajtak mi to nevadí
To si potom musím vypočítať či mi stihnú premoknúť za tu vzdialenosť čo prejdem, ak nie tak potom nieje čo riešiť radšej mať pohodlné topánky a nech mi je aj zima
Mne sa paci jak zenske co robia na administrative o poschodie nizsie chodia v 15cm stekloch do prace, cesta od automatu na kavu spat do kanclu im trva desat minut, suchaju nohy o zem zeby sa nesmykli lebo po chodbe je roznesene blato, a take cizmicky nemaju zrovna dezen do tohto pocasia
nosím teraz tenisky ktoré nosím aj do dažďa takže nepremoknú sú celé kožené a s vyššou podrážkou čiže pokial nie je 5cm a viac snehu neni mi v nich zima.
@adka25 ale vonku bolo tiez -15 to bolo teraz minuly vikend ja nosim kanady uz od oktobra..a dam ich dole na jar..ked na to bude teplota..aj tak je to ta najlepsia topanka aku som kedy na nohe mal
@adka25 to niesu vojenske to su metaľove ale su cele kozene..takze ich mozem mat obute aj 2 dni a noha bude v pohode..nepoti sa vobec..sam som sa tomu cudoval ale je to tak a ocelova spicka bonus
Akurát nedávno som si uvedomila, že Nike tenisky čo mám jedny snáď posledné tenisky okrem jedných číňanov, sú teplejšie a nepremokavejsie než všetky čižmy, ktoré mám
Tak možno preto
@sypomka v Trnave, tu bol sneh (na chodníkoch) tak pol dňa, už je všetko odpratané čiže ostali len mokré chodníky. A tiež mi je v teniskách teplejšie ako v čižmách. Pokiaľ ešte niečo napadne mám nachystané kanady ale zatial som nemala potrebu ich obuť
vzhladom na to, ze si kupujem iba kvalitnu obuv, tak nosim cez zimu uz roky iba tenisky. su viacmenej nepremokave (pocas odmäku sa ale bacorine vyhybam) a zima mi v nich nie je ani ked je sneh.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Zima mi je iba málokedy a ajtak mi to nevadí
@Darkestangel ohh :/
Tak možno preto
» www.polyvore.com/cgi/img-thing?....