Prežívam, pretože musím prežiť. Prežívam, pretože iné neviem. Prežívam pomalý krach nášho malého podniku. Prežívam... Aha, a že Slováci postupujú, to tiež prežijem.
nuz som rad ze nam pomohol k vyhre polsky futbalista keby nebolo jeho vlastneho golu tak ani ten jeden nedame a ak budeme mat take stastie na ms ze si daju aspon jeden gol sami tak mozno aj vyhrame ved nam musi niekdo dopomoct
futbal??? ja ani neviem, že sa dneska niečo hralo a už tobôž nie, s kým sme hrali.. kebyže to nemá polka pózerov na fejkbuku vycapene tak ani neviem odkial vietor fuka
Ja som rozhodne znechutená z pána komentátora, ktorý si už 2 týždne balí veci do Afriky. A ten dnešný zápas - to čo bolo? Veď keby ten Poliak nedal gól, nikam by sme nešli. Podľa mňa sa tam akurát tak strápnia a môžu ísť hneď domov. Ale...možno sa mýlim. Rada by som sa mýlila.
@ Anthvillie hmm tak ja som to bohužiaľ počúval len v rádiu...
a k tomu góliku by si si mala spomenúť na to že v slovinsku sme tiež prehrali po vlastnom-takže je to fifty-fifty... a keď si mrkneš tabuľku myslím že máme najlepší útok v skupine?...
tak už sa na to nepozeraj tak negatívne a teš sa hehe...
Vyhrali sme svojou bojovnosťou a prikloneným šťastím na našej strane. pochvala Kozákovi, Štrbovi a celej novozaloženej obrane, ktorá nikdy spolu v takomto zložení nehrala.
BRAVóóó chlapci, ďakujeme.
Verím, že výkony doma s poľskom, so sev.írskom, v čechách a hlavne v sev. írsku sa námn podarí na MS zopakovať a aspoň na osemfinále máme.
Je to pre mňa najšťastnejší deň tohto roku, inak vcelku úbohého.
hahaaa vy ste aké hlúpe decká, celý tento birdz ma stále viac utvrdzuje o tom, že je tu fakt len pár normálov (to najlepšie čo tu bolo už aj tak postupne odchádza ak už neodišlo) a zvyšok tupé decká čo sa chcú hrať na dospelých
nezdalo sa,že vyhráme.prvú polovicu sme hrali ako tak dobre.ešteže si dali vlastný gól.druhú sme hrali skôr na obranu lebo poliaci tlačili a dobre sme urobili.SUPER CHLAPCI!LEN TAK ĎALEJ!!!
@Mescudi sice nevyzeral, ale Poliaci zas nie su az take svine. Keby hrame proti Cechom a nemaju sancu postupit aj tak by hrali na plne aby vyhrali. To su ti slovanski bratia Poliaci su mi viac sympaticki ako pepici...
neviem naco chodia do tejto diskusie chuji ktory nam pridu oznamit ze nepozeraju futbal a nic to prenich neznamena..to je pekne ze ich nezaujima futbal ved nemusi, ale mna ich prijebane prispevky tiez nezaujimaju..aj tych pesimistov mam uz dost, co vkuse budu picovat aki sme slabi, nemame nato, pripadne, ako som sa docital tu, ze v prvom kole vypadneme, to by ovsem muselo byt kolo a nie skupina...je to velky uspech a z neba nespadol, stastie k sportu patri..ja osobne sa velmi tesim na MS a budem sledovat ako aj v predchadzajucich rokoch s nami, alebo nie...no prispevky vecnych kritikov uz ignorujem..skoda nervov, len aby potom nezabudli ked niekedy nieco dosiahneme, ze to nieje ich zasluhou a nemaju ziadne pravo sa z toho tesit..
@sasi2680 ty opisujes posledny zapas... my sme nepostupili vdaka tomu, ze si Poliaci dali vlastny... Ty sa pozri aj na ostatne zapasy (hrali sme ich 10, vyhrali 7). Vobec to neje len na tom konkretnom zapase... Keby sme tamtie zapasy nehrali tak ako sme hrali tak nam nejaky vlastny gol od Poliakov moze byt ukradnuty. To je OSUD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ale ako nazor aktivneho futbalistu možem povedať že ten výkon nažho mustva bol minimalne o triedu horší jak polského !!!
Nedvoraznost subojov v strede ihriska druhý polčas sme hrali bez zálohy ...
Pravda mali sme akcie golove asi 3 ale poliaci 10 !!
Nas tam hore musi mat niekdo velmi rád !!
PS: Chudaci slovinci !!! ešte že je ten svet nespravodlivý !!!
ale pár nás tu je a pár blbečkov nás rozhodne neznechutí
Či už z tej prízemnosti, alebo z neopísateľných pocitov šťastia a sebanaplnenia, ktoré sa v mnohých odohrali.
a k tomu góliku by si si mala spomenúť na to že v slovinsku sme tiež prehrali po vlastnom-takže je to fifty-fifty... a keď si mrkneš tabuľku myslím že máme najlepší útok v skupine?...
tak už sa na to nepozeraj tak negatívne a teš sa hehe...
BRAVóóó chlapci, ďakujeme.
Verím, že výkony doma s poľskom, so sev.írskom, v čechách a hlavne v sev. írsku sa námn podarí na MS zopakovať a aspoň na osemfinále máme.
Je to pre mňa najšťastnejší deň tohto roku, inak vcelku úbohého.
si odpísal včera o 20:14
poliakom nejde o nic nechaju nas vyhrat..dufam(smajlík) dufam aspon v 1:0 alebo aspon remiza..nieco pozitivne proste(smajlík)