Ahojte prosím vie niekto či je na svk taky odbor ako nutričný terapeut v Brne? Pretože výživa ľudí v Nitre je asi niečo iné po prečítaní charakteristiky oboru, to tu nič také nemáme? Alebo ako to je s tými odlišnosťami?
@mccafe Na Slovensku také niečo nemáme. Pokiaľ sú moje informácie aktuálne, tak na niektorých stredných školách možno študovať asistenta výživy.
Na Slovensku sa dá jedine vyštudovať medicínu a potom sa špecializovať na dietológiu.
@paria333 To neviem, možné to je.
Z príspevku som to ale pochopil tak, že @mccafe má záujem o tento odbor v takom štýle, ako to je na Lekárskej fakulte na MU, to znamená, že z človeka je riadny zdravotník.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Chod za fyzioterapeuta tam sa stretnes s nutričným poradenstvom tiež, hlavne v dnešnej dobe ked nemožes nikomu radit ak niesi IFBB ...
Na Slovensku sa dá jedine vyštudovať medicínu a potom sa špecializovať na dietológiu.
Z príspevku som to ale pochopil tak, že @mccafe má záujem o tento odbor v takom štýle, ako to je na Lekárskej fakulte na MU, to znamená, že z človeka je riadny zdravotník.