Zdravím všetkých Dobrých ľudí,
viem, že nemáte radi dlhé čítanie, tak to skrátim čo najviac.
Chcel by som Vás poprosiť o pomoc vo vyššie spomenutej problematike.
Ide o to, že moji rodičia sa rozviedli, otec platí dosť veľkú čiastku ako alimenty nna mňa a
povedz tatovi, nech ti da alebo nech sa ide sudit s matkou o nizsie vyzivne a slubi ti, ze ti da to, o co mu znizili
ale skus sa najprv porozpravat s mamou... moja mi tiez nic nedava, ale tak dostane 30evri, tak tato nieco da
Peniaze dostáva a to nie málo... za to by sa rozvedená matka hanbiť teda vôbec nemusela. Moja matka je psychicky chorá a nedá sa nazvať matkou.
Keď sa s ňou o tom hádam tak ma pošle doslova do pi*e, alebo práve dnes mi povedala, že od nej dostanem "Takýto (pridala aj rovnomenné gesto) konský koko*"
ak mas realne uvedeny vek, najjednoduchsie bude uz vyckat do 18tky, potom mama z hry vypadava a otec ma platit vyzivne priamo tebe. ale ak to trva uz takto dlho ako pises, cudujem sa ze si to neriesil uz skor - ci uz peniaze ale hlavne psycho mamu.
Chod na internat pocas strednej a vysokej. Daj matku na sud nech ti plati alimenty aj ona a otec nech posiela alimenty tebe. Vsetko bude krasne vymozitelne sudnou cestou bez diskusie. Budes mat pokoj od matky aj vsetko. Co viac si priat. Uz len sa do toho pustit.
máš 17... do 18 je snáď na matke, koľko peňazí ti dá, bez ohľadu na to, či je to z jej vrecka, či z otcovho výživného.
a ak máš pocit, že ťa zanedbáva, na to sú iné orgány.
treba to riešiť odstahovanim sa bud na intrak alebo niekam inam ... posielať si peniaze na vlastny učet ... treba niečo vymyslieť ! taketo situacie su najhoršie ... kedysi som riešil čosi podobné ... nebolo to bohviečo ... bojuj !
do 18tky spravuje všetok tvoj majetok, čiže aj alimenty tvoja mama... na toto, aby si mohol mať z toho viac by si musel dať na súd svoju mamu, ale to už by to začala riešiť sociálka....
takže pokiaľ máš 17 rokov porieš si to s mamou alebo vydrž a po 18tke môžeš požiadať, aby ti chodili vyhrádne peniaze na meno ale do vlastných rúk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale skus sa najprv porozpravat s mamou... moja mi tiez nic nedava, ale tak dostane 30evri, tak tato nieco da
Keď sa s ňou o tom hádam tak ma pošle doslova do pi*e, alebo práve dnes mi povedala, že od nej dostanem "Takýto (pridala aj rovnomenné gesto) konský koko*"
Otca to nezaujíma povedal, že sa súdiť nebude.
a ak máš pocit, že ťa zanedbáva, na to sú iné orgány.
takže pokiaľ máš 17 rokov porieš si to s mamou alebo vydrž a po 18tke môžeš požiadať, aby ti chodili vyhrádne peniaze na meno ale do vlastných rúk