No, mne viac chutia biele vinka, ale raz za cas objavim aj dobre cervene vino.. No a co sa tyka tych bielych vin, mam rad take aromatickejsie ako je napriklad Palava, Tramín červený alebo Devín
@najivna hej hej, ja len ze cuvee neni odroda. cuvee je vino, ktore vzniklo asamblážou (sceľovaním, zmiešaním) viacerých odrôd... ale hento som este nemal... niekedy si ho kupim.. kolko to cca stoji prosim ta?
ja sa do vina moc netoto ja som pivar vino som zacala pit tusim len kvoli tomu ze moja polovicka neznasa pivo a nebol iny chlast na ktorom by sme sa zhodli ktory by bol vhodny vecer k telke
@n0win0u po tom tvojom vblogu s cucom za 2 koruny som toto necakal pekne pekne, Mrva & Stanko je podla mna slovensky top..
A k teme ja pijem suche cervene a najradsej mam Cabernet Sauvignon. Vinohradnikov velmi neriesim, nemusim mat vino vylucne od spominanych Mrva & Stanko. Teraz tu napriklad mam odlozeny Cabernet Sauvignon z Vinanza (Vrable) rocnik 2009. Dostalo striebornu medajlu na 6tich vystavach, tak snad bude dobre tento tyzden ho uz konecne otvorim, lebo mi pride vzacna navsteva @keepoff
@tommyhot ok ok sorry, uz rozumiem... ale podla mna keby ochutnas viacero z vin inych spickovych vinarov, tak az tak presvedceny by si nebol, ze Mrva & Stanko sú top
Môj najobľúbenejší alkohol je práve víno (najlepšie červené) ale vo veciach okolo toho sa nevyznám a je mi to pravdu povediac jedno. Vypijem akékoľvek len nie lacné ovocné "čučo"
Môj výber záleží na tom, či je víno ružové - pokiaľ nie, aj červené mám rada, ale biele už až tak pomenej... aj keď mi v podstate chutia všetky, ale ružové asi najviac. A polosuché. Mám rada sladké vína Najlepšie čo som zatiaľ mala boli asi Merlot a Tokaj...
sladšie, ružové/biele/červené, to je jedno, hlavne nech je dobré hlavne ovocná chuť, môže byť po mede alebo kvetoch...
Konkrétne jednoznačne odporúčam ružový cabernet sauvignon r. 2010 z Chateau Topoľčianky... alebo Svätovavrinecké 2010, len neviem, od koho, keď ho budete dekantovať, chuť je ohromná a Fragolino, ružové šumivé víno z Talianska - chuť aj vôňa brutálne po jahodách A tokajské od Macíka (Macik Winery), nie len J&J Ostrožovič, čo majú všade!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
No, mne viac chutia biele vinka, ale raz za cas objavim aj dobre cervene vino.. No a co sa tyka tych bielych vin, mam rad take aromatickejsie ako je napriklad Palava, Tramín červený alebo Devín
toto je ono
alebo ružové je tiež dobré, len biele moc nemusím..
ja sa do vina moc netoto ja som pivar vino som zacala pit tusim len kvoli tomu ze moja polovicka neznasa pivo a nebol iny chlast na ktorom by sme sa zhodli ktory by bol vhodny vecer k telke
A k teme ja pijem suche cervene a najradsej mam Cabernet Sauvignon. Vinohradnikov velmi neriesim, nemusim mat vino vylucne od spominanych Mrva & Stanko. Teraz tu napriklad mam odlozeny Cabernet Sauvignon z Vinanza (Vrable) rocnik 2009. Dostalo striebornu medajlu na 6tich vystavach, tak snad bude dobre tento tyzden ho uz konecne otvorim, lebo mi pride vzacna navsteva @keepoff
ale ani kyslejšie mi nerobia problém
nemusím nejak akurát trpkejšie ale
inak víno pijem skoro hocijaké =D radšej ako špiritusy
Ale pila som africké víno, to bolo
ľúbim víno. ale tie ostatné veci ti nepoviem lebo viem iba, ktoré ľúbim a majú ho v Tescu a je mňam a má aj peknú fľašu !
a nabudúce si ho s frajírom kúpim lebo on ešte také nepil
@baggy
Konkrétne jednoznačne odporúčam ružový cabernet sauvignon r. 2010 z Chateau Topoľčianky... alebo Svätovavrinecké 2010, len neviem, od koho, keď ho budete dekantovať, chuť je ohromná a Fragolino, ružové šumivé víno z Talianska - chuť aj vôňa brutálne po jahodách A tokajské od Macíka (Macik Winery), nie len J&J Ostrožovič, čo majú všade!