Nevie mi niekto poradiť či sa dá nieak prepojiť TV s notebookom že by som tv mala ako monitor ? viem že to ide cez HDMI ale mám TV napojenú normálne na domácu sieť WIFI tak či nato existuje program alebo niečo . ďakujem za rady
aha, tak sorry som bol lenivy si o tom tv nieco pozriet, vyzera ze to v @5 nepotrebujes. "Televízor ďalej spĺňa certifikáciu DLNA, ktorá umožňuje zdieľanie dát v celej domácej sieti.Môžete tak naprstreamovať multimediálny obsah z počítača do televízora, prezerať si fotografie z chytrých telefónov a mnoho ďalšieho." Ale ako už @smajdalf pisal v @4 - pozri si manual, tam by to malo byt vysvetlene, ja o tom nic neviem takze s tym neporadim.
áno ja viem že to cez HDMI ide. som to písala hneť hore. v manuáli je tiež len prepojenie HDMI a potom domáca sieť WIFI mne filmy hudba idú aj teraz prehrať cez WIFI keď kliknem pravým a dám prehrať cez TV ...
Ale myslela som či neexistuje nieaký program do PC že by som naištalovala a by som mala TV ako vzdialenú plochu cez WIFI
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale myslela som či neexistuje nieaký program do PC že by som naištalovala a by som mala TV ako vzdialenú plochu cez WIFI