chcela by som vyskusat nejaky makeup z lekarne, kedze uz aj niektore tie drogerkovske sa cenami pomaly blizia k tym lekarenskym, ale bojim sa kupovat rovno bez vzorky, ze nesadne farba atd...zevraj su vsak v lekarnach dostupne aj vzorky, tak som si vcera
@transplantovana no tiez som z toho mala ten pocit, ze malokedy sa to dostane ,,vonku" ale tak mozno bola chyba, ze som sa rovno opytala konkretne na vichy, mohlo to vyzniet tak, ze chcem len vzorky a dovi...asi to nabuduce skusim uhrat, ze mam problematicku plet atd.atd. ze co by mi odporucili
oni vzorky dostavaju len si ich nechavalju pre seba ved kto by si nenechal
ja mam dobre skusenosti s lekarnami tu u nas, dokonca minule sa mi sama lekarnicka ponukla ze nech si ten makeup nekupujem, ze mi da radsej vzorky poskusaj v takych menej frekventovanych lekarnach
ja v obchodnych centrach, napr. v avione je si myslim super lekaren. aj v auparku je fajn. no a potom skus proste take tie drahsie, napr. na laurinskej co je alebo uplne v centre pri univerzitke, atd. mne vazne nabalili vsade, ale zas bolo to uz davnejsie
Inak ešte na obranu tých lekárničiek - je mi jasné, že bežne si to poberú ony, ale čoraz viac v poslednej dobe pozorujem, že za nedostatok tých vzoriek môže daná firma. Nie sú sprostí, vedia, že ľudia si radšej poberú vzorky, ktoré sú zadarmo a potom od nich nič nekupujú. Tak radšej do lekární dávajú testery daných výrobkov, tak ako v parfumériach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Lekarnicky si take veci delia, co ine by s vzorkami robili.. Naco by zarabali viac penazi, ze
ja mam dobre skusenosti s lekarnami tu u nas, dokonca minule sa mi sama lekarnicka ponukla ze nech si ten makeup nekupujem, ze mi da radsej vzorky poskusaj v takych menej frekventovanych lekarnach
A niekde mi dali, niekde tiež povedali, že už nemajú, že nedostávajú. Treba len skúšať, stále, resp. v tej istej lekárni sa inokedy spýtať inej tety.
A ja som vo všeobecnosti lepšie pochodila v malých jednopobočkových lekárňach, žiadna Dr. Max, ani Sunpharma.
@matusha o testeroch som netusila vobec ale tak postacili by, takze mali by sa vo vacsine lekarni nachadzat aj testery ano?