Dám si to do vyhľadávača a nájde mi toho celkom dosť. Mnohé sú možno už dávno po, ale niečo ešte je dostupné. Niekedy ma síce naštve, že 90% je len v rámci Čiech, to nie je fér, to fakt u nás internet nič neznamená?
Moj otec si objednal raz jednu vzorku. Do teraz mu nic neprilo. malo to byt zadarmo. ale postovne si mal zaplatit. ALe kedze nic neprilo tak nic zaplatiti nemusel. Aj tak su to len vzorky.
» www.slovenske-sutaze.sk/?go=sutaze&... ale ja tomu velmi nedoverujem , nielen koli nakladom, ale aj zaradenim do databaz firiem, co obcas prinasa zbytocne komplikacie
ja som kedysi pred pár rokmi sa tomu venoval... a náhodou dosť vecí mi došlo len si treba davať pozor či posielajú veci medzinárodne a bez poštovného.. kedysi bola aj stránka s katalógmi ohladom cestovania, kde boli tisíííce rôznych brožur o dovolenkach a všetkých miestach na svete to bolo super, mám toho doma obrovskú kopu ale stále existuju rôzne stránky napr. » totallyfreestuff.com/...
ja stále objednávam. niekedy som toho objednala vela niektore prišlo do 2 tyždňov niektore do pol roka. iektore neprišli ale ved nevadi. aj dnes som na tutuo temu narazila cez google ked som hladala ďalšie vzorky
no ja som asi pred pol rokom nasla stranku slovenske-sutaze.sk a stale je tam nieco nove .. zatial co som objednala prislo najviac do troch tyzdnov aj z inych statov.. a bez postovneho.. ved to su len vzorky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov