pisem lebo ma urcite veci nutia velmi rozmyslat a neviem z nich vyvodit ziadne zavery. Mozno prave vy, ako nezainteresovane osoby sa budete vediet vyjadrit a pomozete mi tak vylustit moj problem...popravde ani neviem ako zacat, ako to zhrnut...o
úprimne ? Na svete je 1354341384313848864 chlapov a prečo sa furt točíš okolo horúcej kaše ?
Problém nie je v ňom ale tebe. Veď ak to je dilino tak nerieš. Rieš si svoje aktuálne veci a starosti ako práca, škola, rodina, domácnosť a neviem čo. Silou mocou nenadväzuj vzťah ani nič.
A čo tvojho ex po tom čo robíš ?
Najidealnejšie riešenie je si ho vymazať z priateľov a z mobilu a máš pokoj a pokračuj životom. Rieš prítomnosť.
To mi pripomína kamarátku chudinka strašne sexi je a zaláskovala sa do jedného a 2 roky si spolu píšu a občas idú von. ale proste on nič skoro nedáva najavo. Vonku absolútne ani sa jej nedotkne nič. Ani nechodia spolu. Ale správy si vypisujú furt a dokola si vyčítajú a žiarlí na ňu ale nič spolu nemajú. A 2 roky takto žije.
Ale ona povie jej sa ľúbia "komplikovaný" (chalan čo ju má v paži, len sa hádajú cez net)
Ale človek jej darmo povie nech sa rozhliadne po iných proste plno príležitostí a aj kočka je, inteligentná ale nie ona si žije v tom svete ani von poriadne nechodí. len práca a vypisuje si. A keď jej vytrhnem vonku telefón s tým, že ser na neho nedá si povedať Aj kedˇsi prizná, že by mala srať na neho proste hrúúza
zdá sa mi,že to obaja zbytočne komplikujete-najprv jeden napíše,druhý nenapíše, najprv má byť stretnutie,potom sa ale neuskutoční...také trochu pubertálne.Ved normálne sa porozprávajte ako dvaja dospelí, kludne sa aj stretnite,ak si s priatelom rozídená,môžeš sa stretávať s inými chalanmi,nie si jeho majetok.
Proste fakt ľudia tak zbytočne komplikujú a čas márnia Každou sekundou, minútou, hodinou, dňom, týždňom, mesiacom a rokom vám ubúda čas, ktorý tu strávite a to je fakt !
Preto ho nemárnite na kraviny ale žite...
Proste ak sa chcem s niekym stretnúť tak sa stretneme a nebudeme kecať omáčky. Buď ideš alebo nejdeš čo riešiš ? A ak sa niekto vyhovára a odkladá to tak sa maj
Proste mu napíš ty: Tak ideme dnes spolu niečo podniknúť spontánne ? Niekam len sadnúť na kávu a pokecať ?
A ak povie, že nemá čas tak sa spýtaj kedy má..
A ak ti povie tak si to 100% dohodni a ak za zas vyhovára tak pátraj po tom dôvode. Či sa bojí, má inú, má iné povinnosti alebo si mu ukradnutá.
Dá sa to jednoducho zistiť
A ak čokoľvek z toho je to proste mu napíš: Tak zbohom nebudem sa tu s tebou toľko naťahovať mal si plno príležitostí a ak by si mal záujem tak sme sa už mohli x miliónkvadriliárdbilióntriliónovkrát stretnúť ale vidno, že nemáš záujem...
Máš vôbec predstavu, čo chceš? Chalana riešiš, ako keby sa mal stať tvojím budúcim frajerom, i napriek tomu, že už jeden vzťah máš. Si ním očarená, idealizuješ si ho, vytváraš predstavy, ktoré možno ani neexistujú. Haloo, chalan má vzťah. Nerozišiel sa. Vo svojom voľnom čase sa ti nie je povinný neustále venovať. Možno to tak kedysi bolo, možno aj on bol tebou prvotne očarený, no takéto veci skôr či neskôr končia. Je to len internet. Vyrovnaj sa s tým a nerieš.
Dakujem za komentare priatelia
Z mojho uhla pohladu mal kazdy z vas kusok pravdy....citim to aj ja tak nejak, resp. nijak ....je to na nic, k nicomu, alebo k niecomu a ja som ako nemoralna hana co hlada cestu k stastiu zvlastnymi chodnikmi...
@ sisi092 to len preto, lebo ta pritahuju atraktivni a arogantni blbci a vsetci vieme, ze zena lahsie podlahne peknemu chlapovi, ako chlap peknej zene....a aha, mna nechces len preto, lebo ta fyzicky nepritahujem, tak kto tu je teraz povrchny, ha?
@ nacopojdemdomov ser nan, pod si pisat so mnou mas rada kremese?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Problém nie je v ňom ale tebe. Veď ak to je dilino tak nerieš. Rieš si svoje aktuálne veci a starosti ako práca, škola, rodina, domácnosť a neviem čo. Silou mocou nenadväzuj vzťah ani nič.
A čo tvojho ex po tom čo robíš ?
Najidealnejšie riešenie je si ho vymazať z priateľov a z mobilu a máš pokoj a pokračuj životom. Rieš prítomnosť.
To mi pripomína kamarátku chudinka strašne sexi je a zaláskovala sa do jedného a 2 roky si spolu píšu a občas idú von. ale proste on nič skoro nedáva najavo. Vonku absolútne ani sa jej nedotkne nič. Ani nechodia spolu. Ale správy si vypisujú furt a dokola si vyčítajú a žiarlí na ňu ale nič spolu nemajú. A 2 roky takto žije.
Ale ona povie jej sa ľúbia "komplikovaný" (chalan čo ju má v paži, len sa hádajú cez net)
Ale človek jej darmo povie nech sa rozhliadne po iných proste plno príležitostí a aj kočka je, inteligentná ale nie ona si žije v tom svete ani von poriadne nechodí. len práca a vypisuje si. A keď jej vytrhnem vonku telefón s tým, že ser na neho nedá si povedať Aj kedˇsi prizná, že by mala srať na neho proste hrúúza
Proste fakt ľudia tak zbytočne komplikujú a čas márnia Každou sekundou, minútou, hodinou, dňom, týždňom, mesiacom a rokom vám ubúda čas, ktorý tu strávite a to je fakt !
Preto ho nemárnite na kraviny ale žite...
Proste ak sa chcem s niekym stretnúť tak sa stretneme a nebudeme kecať omáčky. Buď ideš alebo nejdeš čo riešiš ? A ak sa niekto vyhovára a odkladá to tak sa maj
Proste mu napíš ty: Tak ideme dnes spolu niečo podniknúť spontánne ? Niekam len sadnúť na kávu a pokecať ?
A ak povie, že nemá čas tak sa spýtaj kedy má..
A ak ti povie tak si to 100% dohodni a ak za zas vyhovára tak pátraj po tom dôvode. Či sa bojí, má inú, má iné povinnosti alebo si mu ukradnutá.
Dá sa to jednoducho zistiť
A ak čokoľvek z toho je to proste mu napíš: Tak zbohom nebudem sa tu s tebou toľko naťahovať mal si plno príležitostí a ak by si mal záujem tak sme sa už mohli x miliónkvadriliárdbilióntriliónovkrát stretnúť ale vidno, že nemáš záujem...
A vybavené ideš dál so simple
42 lebo všetci su na tom rovnako dušou...
Bohužiaľ jak muži tak aj ženy sú individuálne odlišné.
Ale ako som zistil, ľudia sa delia na mužov, ženy a sisi.
ja mužov lubim neboj sa,...
Z mojho uhla pohladu mal kazdy z vas kusok pravdy....citim to aj ja tak nejak, resp. nijak ....je to na nic, k nicomu, alebo k niecomu a ja som ako nemoralna hana co hlada cestu k stastiu zvlastnymi chodnikmi...
@ nacopojdemdomov ser nan, pod si pisat so mnou mas rada kremese?