Volá sa tak obyčajne, ale dobre to znie, keď naňho kričím. A plánujem, neplánujem...povedzme, že by som bola rada, keby sme boli spolu aj naďalej. Ale netreba mu to hovoriť, nech si nehoní ego
Veru, tunáka sme sa stretli, jeden by tomu ani nechcel uveriť...
Volá sa @tikalok , ale tak som mu už dávno nepovedala A plánujem s ním byť samozrejme ďalej, konkrétne od 23(24?).8. až do okamihu, kedy zase nezdrhne do bezpečia domova pred mojimi nadávkami a štípancami, pretože ja sa dlhšie ako pár dní nedám vydržať
kde som sa s ňou stretla ? mama mi ju predstavila už keď som bola malá, vždy sa mi páčila tá kopa papierových strán, vtedy ešte s obrázkami....A áno, plánujem s ňou žiť až do smrti ...však kníhkupectiev je všade dosť
Zoznamka cez internet - Lukáško - Zajtra to bude už rok aj 3 mesiace - Budúcnosť aj plánujem a rada by som sa za neho vydala..ale je to vo hviezdach..na to treba 2 názory
Môj chlap si ma našiel na nete Nikdy som naozaj neverila, že stretnutie s človekom, ktorý vám je absolutne cudzí, poskytuje o sebe nejaké to foto, môže v okamihu osobného zoznámenia odštartovať tak intenzívny a objstranny nával emócii, ktoré sú základom pre pravú lásku
Od prvej chvíle nám bolo jasné, že sa už naše cesty nerozdelia...
spoznali sme sa na diskotéke.. Náš prvý hriešny tanec, hehe ani sme sa od seba neodtrhli.. Teraz sme spolu, ale spoločnú budúcnosť ešte nijak neplánujeme, myslím, že na to je ešte čas a medzitým sa určite veľa vecí zmení...ale bola by som rada, ak by nám to vydržalo čo najdlhšie A ináč, volá sa Jarko..
cawte zacal som chodit s babou a dalej nvm co kedy sa mame stretnut zatal ani cislo nemam nic tak nvm ako to ma pokracovat tak bol by som rad keby dakto dobry mi to tu napisal co a jak lebo nvm je to moja prva baba ja jej asi 9chalan tak nvm ako dalej kto ma prvy pozvat kam co robyt mame 15 oby 2
ale nvm ako casto chodit von a jako ju tam vlastne zavolat a ako byt spolu a tak byvame tak cca 5km daleko aj menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Volá sa tak obyčajne, ale dobre to znie, keď naňho kričím. A plánujem, neplánujem...povedzme, že by som bola rada, keby sme boli spolu aj naďalej. Ale netreba mu to hovoriť, nech si nehoní ego
typicka ja
inaak k téme..
s @kiksauri
ha
ha
ha
smej sa na nestasti inych
Volá sa @tikalok , ale tak som mu už dávno nepovedala A plánujem s ním byť samozrejme ďalej, konkrétne od 23(24?).8. až do okamihu, kedy zase nezdrhne do bezpečia domova pred mojimi nadávkami a štípancami, pretože ja sa dlhšie ako pár dní nedám vydržať
A samozrejme že aj ďaľej
má to najkrajšie meno a áno plánujem
Od prvej chvíle nám bolo jasné, že sa už naše cesty nerozdelia...
cawte zacal som chodit s babou a dalej nvm co kedy sa mame stretnut zatal ani cislo nemam nic tak nvm ako to ma pokracovat tak bol by som rad keby dakto dobry mi to tu napisal co a jak lebo nvm je to moja prva baba ja jej asi 9chalan tak nvm ako dalej kto ma prvy pozvat kam co robyt mame 15 oby 2
ale nvm ako casto chodit von a jako ju tam vlastne zavolat a ako byt spolu a tak byvame tak cca 5km daleko aj menej
naj spravu pls tajnu