Dnes som si stiahol na mobile ( htc wild fire s) s androidom túto aplikáciu : win7 theme for GDE .Mobil by mal potom vizerat jak win 7 (logicky .Ale neviem ako to mám spustiť . bol tam komentár , že mám spustiť alebo odznova nainstalovať nikí GDE.V
@geroj588 zrejme to bude tema pre nejaky launcher...a pokial je to samotny launcher tak pri pokuse o upravu homescreenu ta vyzve ci si nechces nastavit ten launcher..
@smajdalf ani to neni tak celkom pravda htc sice planuje update pre nejake telefony na ice cream sandwitch ale konkretne pre ktore to neviem ..jedine ak by si mal telefon priamo od googla mas istotu ze update pre ten telefon bude
@smajdalf neviem ako sa nahravaju na androide upravene romky ale pri nokii to je napr tak ze aj ked si niecim nefunkcnym dojebes telefon tak cez dead usb mod mozes do telefonu flashnut funkcnu romku aj za tych okolnosti ze samotny telefon bude v takom stave ze sa ani nezapne
@kosmiklove HTC bude (predbezne sa tak vyjadrili) postupne davat ICS do vsetkych novsich mid a high end telefonov od HTC Desire HD vratane (cize DHD, Desire S, Incredible S, Sensation atd)
@kosmiklove noo velmi pochybujem, ze napriklad wildfire s dostane novy update. Desire S ledva dostal update na 2.3.5 a sense 3.0. Kazdopadne je mi to vcelku jedno, kedze ICS zdrojaky su uvolnene a uz sa pracuje na CyanogenMod 9. Takze ti co su S-OFF, nebudu musiet cakat na stock ROM co predpokladam, ze bude HTCcku trvat minimalne pol roka ako ich poznam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov