zdravim,viem ze tu mozno bola podobna tema ale. pri zapinani ntb sa zacali konfigurovat aktualizacie,bolo tam 35 percent skoro hodinu,nic sa nedialo..tak som ntb vypla,a naskocilo uz len ,,konfiguracia zlyhala...".. v podobnej teme ste pisali nieco ako ,,
ale inak ti win funguje nie? ... ak funguje tak by som sa tym netrapil ked bude najblizsie nova podobna aktualizacia tak ono sa to potom nakonfiguruje ... a teda netrapil by som sa tym... navyse je to len win ten sa kazi aj sam od seba
ak to robi nejake problemy tak odporucam google ... ja som lenivy odkedy uz technika nerobim
@sitinka keď sa ti začne zapínať windows stlač f8 a tam dáš (neviem aký máš jazyk) ale niečo v tom zmysle že nereštartovať pri zlyhaní (vážne neviem ako to je doslovne dlho som s windowsom nerobil) a potom ti to pôjde.. ale skôr či neskôr si to budeš musieť preinštalovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ak to robi nejake problemy tak odporucam google ... ja som lenivy odkedy uz technika nerobim