tam podľa mňa ide skôr o to, že máš nainštalovanú nejakú aplikáciu, ktorá má nastavené, že sa bude pripájať na internet... tak skús prezrieť nastavenia aplikácií, prípadne nejaké nepotrebné odinštalovať
ja mam E71 a nikdy som taku hlasku nezaregistroval...
je to mozne ze mas aplikaciu ktora vyzaduje spojenie (pozriet nastavenie), alebo aj email klienta, proste si pokukaj vsetko co vyzaduje synchronizaciu a pripojenie k sieti a v nastaveniach si to upravis...
@stevo skor poondiaty user ako nokia a je to tak ako pisu vyssie...mas tam nejaky soft ktory sa pyta pripojit a cize ak nemas nastavenu automatiku tak ta stale otravuje aby si manualne vybral cez co sa pripojis...bud je to mail alebo pocasie alebo nieco na ten sposob...
a neni to wlan hlasenie...telefon vyhladava pristupove body cez ktore sa moze pripojit na net..cize nie len wlan ale aj gprs/umts...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ja mam E71 a nikdy som taku hlasku nezaregistroval...
je to mozne ze mas aplikaciu ktora vyzaduje spojenie (pozriet nastavenie), alebo aj email klienta, proste si pokukaj vsetko co vyzaduje synchronizaciu a pripojenie k sieti a v nastaveniach si to upravis...
a neni to wlan hlasenie...telefon vyhladava pristupove body cez ktore sa moze pripojit na net..cize nie len wlan ale aj gprs/umts...