citujem "takze dam sem jeden moj tip na stranku s oblecenim, su tu anglicania ale ceny su tam bombove, plati sa tam 26 eur len za "postovne", zda sa to dost ale ked objednate niaky 6ti kamarati tak to nieje az take str
ja s priateľom sme si pred novým rokom objednali kopec veci, vyšlo nás to nejakých 400€ v prepočte na naše peniažky, všetko došlo v poriadku, všetci boli spokojní a poštovne nie je 26€ ale len 20€ a keď si kúpiš napr. 40veci tak to nie je až také strašné, keď ku každej pridáš 50centov... a ďalšia skvelá vec je na tom to, že to nie je žiaden trápny New Yorker, kde si kúpiš niečo za 30€ a ma to každá druhá na sebe... Práve preto uprednostňujem sportsdirect. Môžem vrelo odporúčať Pekný deň
No ja mám zasa tiež negatívnu skúsenosť. Objednávali sme si kolegyne z práce. Ja som samozrejme celý balík zatiahla z účtu a ked prišiel balík, tak mi chýbalo 10 najdrahších položiek, samozrejme, čo nedodali nemôžem kolegyniam vyúčtovať! Písala som im tam, že aký je daľší postup a vôbec sa mi neozavli, ani peniaze na účet nevrátili,už neviem, čo robiť tiež, lebo je to tovar za 100 Eur,neviete mi poradiť? Takto si serioznu firmu teda nepredstavujem, že si tam hodia kontaktný formulár a vôbec sa neunúvajú na to ani odpísať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@Fxx no pojebem sa
@indifferentgirl dík