No takže poslednú dobu sa viac zaujímam o telefóny, asi to začalo aj z toho dôvodu že si budem kupovať mobil..... a tak mám momenátlne ďalšie otázky ohľadne mobilov ...... takže, chcem sa spýtať ..... je nejaký zásadný/nejaké zásadné rozdiely medzi SE
@tomtoylc ... Nie, ja sa len pýtam .... čím viac informácii tým lepšie .... ale je pravdepodobné že si kúpim iphone ... len som čítal že 8GB na iphone je málo tak neviem a 16 gb je už drahšie ... a ešte mi robi problemy ako zoženiem 8GB verziu 3GS-ka ...
mám mini... a nie je to nič moc teda, hrozne rýchlo sa to vybíja a dôvod? lebo android. to je síce pekné, ale nič s tým mobilom nerobím a baterka vydrží také tri dni, čo je na môj vkus dosť málo. potom na to, aby vôbec niečo šlo posielať cez bluetooth si musíš aktualizovať celý softvér v mobile (logicky sa ti zmaže všetko, všetky nastavenia), potom, keď chceš mobil synchronizovať s počítačom, tiež je pre to potrebná tá aktualizácia a potom musíš pol hodinu niečo sťahovať a inštalovať až potom ti ide spustiť ten program na synchronizáciu médií. takže dalo by sa povedať, že ten mobil skôr trpím, ale čo sa týka čisto telefonovania a sms, tak potom chybu nemá.
@patofbc ja mám mini pro klávesnica je parádna, foťák , displej kvalita..troša ten plastový obal ale inak j to pohoda..leen je to strašne jednoduchý mobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
kúp si ten iphone
vlastním xperiu mini a síce ju používam minimálne (čítaj: prakticky takmer vôbec), no batéria mi od nabitia vydrží len 6 dní.
inak som dosť trpezlivá, ale keby som mala na tom naozaj prehliadať nejaké netové stránky, asi by ma za chvíľu porazilo.
...ale na xperiu rýchlo zabudni ... to si radšej počkaj ta ten iphone alebo si požičaj peniaze