Máte skúsenosti s Adsense? Niesu za to žiadne poplatky?
Čítal som tam že na adresu vám pride bankovy vypis,kedže o tychto veciach moc ešte neviem nechcem urobiť nejaku blbosť
Reklamy od google, zaregistruješ sa, príde ti domov papier s kódom pre aktiváciu, potom sa tam overuje účet a samotným používaním vykonávaš sústavnú zárobkovú činnosť takže podľa zákona by si mal mať živnosť a podobne.. atď
Čo sa týka reklamy na webe tak je to naj spôsob ale do videí sa to neoplatí, sám som používal Yt Adsense a prešiel som na externú sieť reklám je to omnoho lepšie. Adsensu príliš dlho trvá priradenie reklamy k videu lebo ho dlho kontroluje na autorské práva.. A tiež na adsene je potrebné minimálne 70 € k výplate kde pri externých partneroch je vyplacanie už pri minimálnej sume 1€ alebo doláru podľa toho že kde čo a pekne paypal. Preto používam externú sieť a som maximálne spokojný samozrejme si treba vedieť vybrať správnu externu sieť a nie nejakú blbosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Na youtube si to stačí prepojiť v nastaveniach