ja som išla maturovať aj z tých predmetov, ktoré som nemusela ... neľutujem to, zastávam názor že ono tá snaha sa raz zúročí.... nie priamo (že raz tie vzorce z matiky nejak využijem), ale nejakým spôsobom určite...
radšej zamakať na škole, než potom v strednom veku nadávať, že som sa mal v mladosti viac snažiť
biola, chémia, ale to skôr zo strachu z profesorky a jej vypúlených očí, keby som jej zajebala, že práve ja som si toto vybrala , keď som robila komisionálky z ch. a teraz veeeľmi ľutujem NOSku
Ja by som povedala 3,z ktorých by som nikdy nešla maturovať- matematika, fyzika a informatika. To nie je nič pre mňa.
Ale napríklad z chémie by som s radosťou išla maturovať ak by mi to na niečo vôbec bolo Som asi čudná,že na chémii ma chvália a z matiky takmer prepadám...
Ale kombinácia,z ktorej idem maturovať je dejepis,noska, španielčina + slovina a anglina A neľutujem to, radšej sa budem učiť o ľudských právach,o práve celkovo,takisto aj o ekonómii a kto čo kde kedy urobil,ako všetky tie zbytočné vzorce Mám to proste v krvi ...
z matiky,myslím si,že ostatné sa dá neako nabifliť,ale kto nemá logické myslenie a talent na matiku(ako napr.ja) tak pravdepodobnosť,že tú maturitu spraví je 1:10 =D
OD prvého ročníka som vyhlasovala že dejepis je jedna veľká sračka a nikdy by som z toho nematurovala...bohužiaľ, na VŠ kam chcem ísť je matura z DEJ potrebná a ja už mám teraz kŕče v bruchu ako to dám keďže som to nenormálne flákala...
aj ked maturujem z chemie, v druhom zivote by som si ju uz nevybrala ... aj ked ma bavi,a el je toho vela a take ze kazda latka ma ine vlastnosti, neviem ako si to mam zapamatat ..... daju mi prvky p6 a ja mam o nich rozpravat... alebo rekcie co s kym reaguje.... riadna biflovacka a vsetko na seba dost nadvazuje
Matika, fyzika a chémia mi nikdy nešli, ale fakt by som nešiel z matiky. Z písomnej by som mal možno 10%. Keby som z niektorého z týchto troch mal ísť, tak z chémie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
fakt, radšej by som šla z fyziky ako hentoho. tá ma aspoň kedysi bavila
radšej zamakať na škole, než potom v strednom veku nadávať, že som sa mal v mladosti viac snažiť
preco nechcete maturovat z dejepisu?
a pripadá mi tak trocha morbídne učiť sa o mŕtvych ľuďoch
A... vy antifyzikalni chudáci
Ale napríklad z chémie by som s radosťou išla maturovať ak by mi to na niečo vôbec bolo Som asi čudná,že na chémii ma chvália a z matiky takmer prepadám...
Ale kombinácia,z ktorej idem maturovať je dejepis,noska, španielčina + slovina a anglina A neľutujem to, radšej sa budem učiť o ľudských právach,o práve celkovo,takisto aj o ekonómii a kto čo kde kedy urobil,ako všetky tie zbytočné vzorce Mám to proste v krvi ...
a matura z matiky bola skvelá
španielska dedina.