ja robím z hladkej pšeničnej, občas zo špaldovej, občas k pšeničnej primiešam kúsok kokosovej .. akože neviem, či to bola zhoda náhod, ale keď som dala viac kokosovej ako klasickej, tak neboli moc dobré a nejako na druhý deň oslizeli čo sa mi teda fakt bežne nestáva
Ja mam najradsej z uplne obycajnej hladkej psenicnej, take jemne a fluffy.
Moj frajer je zavisly na palacinkach ale myslim to vazne on ich proste robi kazdy jeden den a kupil si stroj na muku v ktorom si vyraba svoju muku na palacinky zo zrn xD a ona je taka celozrnna chrumkava trocha a mne vobec nepridu tie palacinky take dobre z toho. Pricom ine veci su super z celozrnnej muky, ale palacinky mi fakt najviac chutia obycajne biele..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Hádajte čo máme na večeru.
Moj frajer je zavisly na palacinkach ale myslim to vazne on ich proste robi kazdy jeden den a kupil si stroj na muku v ktorom si vyraba svoju muku na palacinky zo zrn xD a ona je taka celozrnna chrumkava trocha a mne vobec nepridu tie palacinky take dobre z toho. Pricom ine veci su super z celozrnnej muky, ale palacinky mi fakt najviac chutia obycajne biele..
A Vraj že robím tie najlepšie palacinky v rodine