s priemerom každý rok 1,2 a maturitný 1,5, no ale žeby sa mi aj na výške tak chcelo ako na strednej, tak to sa už nedá povedať. Síce chémia ma baví, ale inak ostatné veci sa mi učiť nechce, som už teraz lenivý doslova ako kotot.
od 1 po 4 a teda raz som robil reparat a raz som prepadol na pol roka... ale vyska na znamky nehladela ... co som ocenil lebo medzi prijatymi som bol navrchu
Keď som išiel do školy známky ich vôbec nezaujímali. Jedine bolo treba ukázať maturitné vysvedčenie na príjmacích skúškach, kde si skontrolovali iba meno a RČ, a potom na zápise nechať jeho overenú kópiu.
Je jedno ake máš známky a z čoho maturuješ.
Raz som mal na strednej štvorku z fyziky, a z matiky som mal permanentne trojky. A teraz študujem chemiu, kde okrem nej sú hlavnými predmetmi práve matika a fyzika.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
vždy som mal 1 štvorku a ostatné v pohode
Je jedno ake máš známky a z čoho maturuješ.
Raz som mal na strednej štvorku z fyziky, a z matiky som mal permanentne trojky. A teraz študujem chemiu, kde okrem nej sú hlavnými predmetmi práve matika a fyzika.
A neviete niekto nahodou ako to plati v zahranici??