ale aj ja sa bojím výšky...aj hlbokej vody, lebo som sa skoro raz utopila a nebol to príjemný zážitok...a ešte sa bojím sama vo výťahu, že sa zasekne a zhasnú sa svetlá a pod.
z priveľkých más ľudí, keď strávim príliš dlhý čas v budove, z ktorej by som nevidel von a pavúky. ale nie také tie záchodové a podobne, ale také poriadne macky, ktoré u nás našťastie sa nevyskytujú.
nikdy som nemala strach z nicoho a uz vobec nie z absurdit typu strach z vysok...ale teraz sa trochu bojim skusok na VS, lebo uz to je proste ine ako na gympli
nemôžem povedať celkovo že z ľudí, iba z kontaktu s nimi, hlavne z takého v ktorom ešte nemám prax. a ešte zo všelijakých blbostí, tie mi ale nijako extrémne neobmedzujú život
@3 presne! výšky, a ke´d tie spomínbané rebríky tak mi stačí 5-10 metrov a sa zoseriem. ale na priklad v chorvatksu som bol na padáku a absolútne som sa nebál, možno mám len strach z pádu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
aha nie...láska sorry
ešte ma prepadne pocit strachu ked idem sama po meste a okolo sa hemžia "nezamestnaný spoluobčania" alebo pochybný chlapi...
á ešte pavúkov
...a názor @pastor1