@3 nie vsetci maju predmet psycho ako samostatny, a co si das ako druhe je uplne jedno, myslim ze pre nejake zakladne delenie mozgu sa horor ako biologia neoplai vobec davat,
@burble no stravil som par dlhych hodin na priprave na prijimacky s dobrym kamosom, co sa chytal na psy, z bioly tam mal len k tomu mozgu...ale budis, ak sa mylim
Väčšinou si maturanti dávajú Náuku o spoločnosti a k tomu Biológiu. Ja si dávam Psychológiu a Matiku... skôr si pozri, čo požadujú jednotlivé školy na prijímačky a podľa toho sa rozhodni
@burble jasne, myslel som to tak, ze ak niekto k tomu nema vztah, neoplati sa mu davat biolu ako maturitny predmet len kvoli tej jednej odnozi, lebo to sa da dohnat pomimo a nemusi sa zbytocne zatazovat celym predmetom
@toxo no áno, ale aj tak z okrem tej psychológie alebo nosky musí maturovať ešte z jedného predmetu - tak načo sa zaťažovať takým, z ktorého nevyužije nič a potom sa ešte doúčať časť bioly?
@radkamartinko NOS a BIO.... aj keď BIO sa nevyžaduje, robíš z nej príjmačky tak ti to môže len a len pomocť... + na niektorých školách máš zato body navyše
mas uplne jedno z coho maturujes malokde hladia na znamky zo strednej takze si sa zbytocne ucila (ak si sa ucila kvoli tomu aby si mala dobry priemer : D) a prijimacky su z nejakej nosky, biologie
Psycho Park – spája študentov a nadšencov psychológie. Pozývam vás na túto fejsbúkovu stránku Je to užitočné aj pre tých, čo chcú ísť na psycho VŠ. Nájdete tam rôzne informácie, vysvetlené pojmy, odborné články, a celkovo si spravíte prehľad, o čom je štúdium psychológie. Môžete sa pridať lajkom tu: » www.facebook.com/psychopark3...
ps: ak vás zaujíma info o prijímačkách do Bratislavy alebo Brna, píšte mi súkromne na martina.bodka@gmail.com (som tretiačka na psychológii v Brne).
Kamarátka bola z noska a keď nemala čo tak geografia. Na príjmačkách mali niečo z nosky, plus nejaké veci z biológie z matiky štatistika (na UCM v TT) takže jej pomohla len tá noska no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tam maturujes zo psychologie
@toxo ono tam zase v psychológii je tej bioly trochu viac, keď o tom nič nevieš tak sa neozývaj.
a potom noska
eštéé, poďme, že sa neuplatní!
@8 nematurovala som z bioly a napisala som ten test skoro na 100% takze ked o tom nic nevies tak sa neozvyaj
ale nastastie som tam nesla
ps: ak vás zaujíma info o prijímačkách do Bratislavy alebo Brna, píšte mi súkromne na martina.bodka@gmail.com (som tretiačka na psychológii v Brne).