@holy17 spoznali sa nevinne ako toto je henten a toto je ona, ahoj-ahoj a to bolo na zaciatok vsetko jeden nezajem druhy nezajem par spolocnych vecerov medzi kamošmi a uz to nebolo len ahoj ahoj po par mesiacoch to bolo cislo,icq mail a skoro vsetko potom len same udrby, top fun... potom prislo ze podme raz von sami, potom drbnute vylety, zdrhanky pred policajtmi a nakoniec vztah a dalej ti uz nepisem
Áno... dokonca mám pocit že väčšina vzťahov v mojom okolí boli začínala kamarátstvom...
Ja vcelku súhlasím s @pubertslatinocelny (sorry, netuším ako to skloňovať ) - a človek sa skôr otvorí niekomu, koho pozná a koho má rád, než niekomu cudziemu... A osobne si myslím že základom vzťahu (pokiaľ to nie je vzťah kde ide len o sex, alebo len o to, aby si tí dvaja mohli povedať "niekoho mám" ) by malo byť priateľstvo...
dobre no, tak spoznas noveho cloveka...a chcela by si s nim hned chodit? podla mna je to hlupost, spoznaj noveho cloveka, skamarat sa s nim a potom mozes rozmyslat o niecom viac...podla mna
@Holy17 ja chodím s chlapcom, ktorý mi pred tým bol 5rokov kamarát. Je to super,že vo vzťahu ťa nemôže ničím väčším prekvapiť ohľadom jeho osobnosti, lebo ho už dobre poznáš a vlastne vieš veľlmi dobre s akou osobou sa dávaš do kopy a rátaš aj s jeho negatívami,lebo ich všetky poznáš. ak sa chceš niečo spýtať, môžes napísať TS.
stalo a tvra to uz rok...a myslim ze vztahy z kamaratstva vydrzia dlhsie a su take ine(viac precitene,zabavnejsie...)-aspon u mna to tak bolo/je ako ked sa das s nikym dokopy po tretom rande..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ja vcelku súhlasím s @pubertslatinocelny (sorry, netuším ako to skloňovať ) - a človek sa skôr otvorí niekomu, koho pozná a koho má rád, než niekomu cudziemu... A osobne si myslím že základom vzťahu (pokiaľ to nie je vzťah kde ide len o sex, alebo len o to, aby si tí dvaja mohli povedať "niekoho mám" ) by malo byť priateľstvo...
dobre no, tak spoznas noveho cloveka...a chcela by si s nim hned chodit? podla mna je to hlupost, spoznaj noveho cloveka, skamarat sa s nim a potom mozes rozmyslat o niecom viac...podla mna
S KAMOšMI SI VYLUčNE NEZAčíNAM