čo?
počkať, musím sa vrátiť v čase...
my sme písali vždy pisomky bo sme boli malo v triede a tak preskusali všetkých.. ale iba take veci, ktoré boli potrebné..
proste napísali sme látku a z toho dala pisomku na nejaké body a potom na konci mesiaca to spriemerovala a tak nejak jej vyšla známka , bolo to fajn lebo mechanicky sa človek dokáže naučiť hocičo..
aj tak ma nikto nepochopil
tak, my nepiseem pisomky na sposob ze napis mi tu zoznam hentoho a hentoho...
ale takto, velke testy vacsinou piseme 2/polrok. no a to su proste testy z uciva, ktore sme dosial prebrali.
5minutovky piseme z hoccoho. od sklonovania jedneho slovesa vo francuzstine az po neviem co.
ale ta otazka mi pride strasne vtipna. Pretoze u nas si mozesn apisat aj milion stran poznamok ale pokial tomu nerozumies, tak ti su uplne zbytocne. a zas naopak, z filozofie mam naposledy poznamky z novembra minuleho oroka a mala som z nej ciste jednotky
na VS som viac jak 4 strany tusim nemal a uz aj to bolo retardovane, pochybujem, ze to dotycna citala po vsetkych, to potom to hodnotenie aj tak vyzeralo
Nemám predstavu, nepoužívali sme často učebnice a nerobievala som si takmer vôbec poznámky.. Možno takých desať? Silno záviselo od predmetu, ročníka a váhy známky.
Pochybujem, že sa na túto otázku dá nejako objektívne odpovedať. Vyrieší to tvoj problém v lenivosti do učenia alebo sa ti tak nechce učiť, že riešiť blbosti okolo strán? Ak tomu chápeš, tak ti 20strán učiva problém nerobí, ak tomu nechápeš, robí ti problém aj jedna strana...
Určite je veľa faktorov, ktoré to ovplyvňujú: nálada učiteľky, počet známok, atmosféra v triede, predmet, ročník, náročnosť látky, obsiahlosť látky,....
čo sa týka zápočtov, závisí to od predmetov, niekde máme 30 strán, niekde 90 a viac. a na skúšku čerpám na každý predmet minimálne z 2 zdrojov, čo znamená cca 2x120 strán (cca) a to nerátam seminárne práce, na ktoré budem čerpať minimálne z 5 zdrojov a samozrejme musím ovládať históriu (a niektoré obdobia mi naozaj robia problém, nakoľko boli zanedbané v osnovách na strednej), aby som vedela nejak zanalyzovať situáciu a robiť závery + aktuálne dianie a príprava na semináre - čo znamená ďalšia literatúra navyše.. mám strašne širokospektrálny odbor, neviem či sa aj neobesím tento semester
záleží s čoho ale tak zo soliny nám dal 40 strán z učebnice ( ale on je osobitná skupina u neho si známku musíš zaslúžiť ) ale normálne píšeme tak z 10-20 strán
@nataly005 to je také milé že píšete z troch strán keď si spomeniem že moje odpovede na písomke boli na tri strany (doteraz nechápem ako mi na tom dejepise neodpadla ruka ) ale zase aby som nepovedala musíme písať veľa veľa obkecov okolo toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
taká Ekonomika aj 7 strán, dejepis 3 strany a tak.
ale nemám pocit, že sme písavali z menej ako 15-20
počkať, musím sa vrátiť v čase...
my sme písali vždy pisomky bo sme boli malo v triede a tak preskusali všetkých.. ale iba take veci, ktoré boli potrebné..
proste napísali sme látku a z toho dala pisomku na nejaké body a potom na konci mesiaca to spriemerovala a tak nejak jej vyšla známka , bolo to fajn lebo mechanicky sa človek dokáže naučiť hocičo..
aj tak ma nikto nepochopil
tak, my nepiseem pisomky na sposob ze napis mi tu zoznam hentoho a hentoho...
ale takto, velke testy vacsinou piseme 2/polrok. no a to su proste testy z uciva, ktore sme dosial prebrali.
5minutovky piseme z hoccoho. od sklonovania jedneho slovesa vo francuzstine az po neviem co.
ale ta otazka mi pride strasne vtipna. Pretoze u nas si mozesn apisat aj milion stran poznamok ale pokial tomu nerozumies, tak ti su uplne zbytocne. a zas naopak, z filozofie mam naposledy poznamky z novembra minuleho oroka a mala som z nej ciste jednotky
na obn aj 10 stran, cu su vsetko omackoidne sracky, ale aj tak ich treba vediet
na takych komunikacnych sietovych systemoch stacia 3 strany a je to pre mna aj tak dost tazke naucit sa to
na nemciny aj z polky knihy / celej knihy a aj tak tam nie je tazke dostat 1 (a moja nemcina je tak na 3-4)
podľa predmetu
Väčšinou je to býva 5-15 str.
Určite je veľa faktorov, ktoré to ovplyvňujú: nálada učiteľky, počet známok, atmosféra v triede, predmet, ročník, náročnosť látky, obsiahlosť látky,....