síce maturitu mám už za sebou ale nikdy by som nešiel maturovať z bioly biola ma absolútne nebavila a ledva som z nej mal 3 bo som sa neučil. Nemám vzťah k tomu, aby som sa učil kolko nôh má chrobák a z čoho sa skladá pancier dákeho hmyzu a ani chémiu som dáko neobluboval, ale to už skôr z chémie by som maturoval ako z bioly
matika fyzika chemia a dejiny umenia alebo podobna picovina to by som uz asi fakt radsej otvorila prvykrat v zivote zosit z nejakeho prirodovedneho predmetu a naucila sa radsej to ako hentaku nepotrebnu znosku picovin uplne som vysadena na ten predmet kokotina najvacsia
@avonordivsk ešte donedávna matika bola povinná (minimálne 7 rokov dozadu;takže politici majú), potom to zrušili a teraz zas chcú zaviesť lebo veľa ľudí "vraj" ide na humanitné smery :/ ani mne by sa to nepáčilo. Ja zase idem maturovať za sťažených podmienkach pri mature z jazykov. Mimochodom najväčšia blbosť je, že na sjl pri písomnej forme môžeš mať slovníky ale na angline ani pri slohu ani pri písomkách nie. WTF?
Ja nechcem maturovať z ničoho, oj Ale keď dajú matiku ako povinnú, tak som úplne v riti..Takisto z neminy by som nešla, úplne sa mi hnusí (to mi pripomenulo, že zajtra z nej máme písomku, došľaka).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale to mi našťastie nehrozí
nastastie uz mam vyber za sebou
to by bolo jak za trest ty kks.